Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen lett a barátnőm mit tegyek? többi lent
A szőrtelenítés ( borotválkozás) nem igénytelenség kategória. És ha szőrös akkor mi van? Az ő szőre, az ő dolga, hogy leszedi e vagy sem, zavarja e vagy sem. Te borotválod a lábad minden nap? Ha nem milyen alapon várod el tőle?
A fürdés már neccesebb téma, de az is lehet olyan dolog, hogy baromi fáradt az ember és hulla mikor hazaér, de ha sokszor csinálja / szimpla lustaságból az már probléma.
Ha nem tetszik, keress mást.
Mindig ilyen volt. Mivel már belekényelmesedett a kapcsolatotokba, ledobta a mázt, és most már a maga valójában megkaptad a szutykos, büdős, ápolatlan szépséget.
Változni nem fog!
Proli.
Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen nem változik.(max. rosszabb lesz)
Illetve mindig is igénytelen volt, csak eddig elvakított a szerelem és a szépsége, ezért nem vetted észre.
Ha ez téged nagyon zavar, akkor szakítás a megoldás.
De nem biztos, hogy a következő igényesebb lesz ilyen téren.
Ha esetleg mégis, akkor más defektje lesz. Mindenkinek van valami! 🤷♂️😉
Én is ilyen virágot szagolok mint te, ilyet szakítottam feleségnek.
Elbűvölt a szépsége, nem láttam a hibáit. Aztán az anyját is jobban meg kellett volna néznem.
Az alma nem esik messze a fájától.
A gyerekek miatt megtartom, amúgy már rég repült volna. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!