Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Igénytelenségre utal, ha két...

Igénytelenségre utal, ha két napig nem veszek fel pólót?

Figyelt kérdés

Tehát péntek délután hazajöttem a munkából, mindent ledobtam magamról és csak egy rövidnadrágban ültem itthon estig. Lefekvés előtt zuhany, majd alvás boxerben. Szombat reggel ismét csak egy rövidnadrágban voltam egész nap, felülre nem vettem semmit, jött az esti zuhany, aztán ismét alvás boxerben.

Vasárnap reggel a barátnőm rámszólt, hogy öltözzek már fel rendesen és legalább egy pólót vegyek fel, mert csak a prolik ülnek félpucéron.

De mi ezzel a baj? A saját otthonomban (vidéki kertesház) miért kellene felöltöznöm 32 fokban? Vendégünk sem volt, max 1-2 szomszéd láthatott az udvaron.

2022. aug. 31. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
9%

Igaza van.

Alapvető illem. 40 fokban talán de 30ban nem.

Gondolj bele ha ő is egész nap csak melltartóban flangálna.

Én amúgy tuti nem szeretnék nézni senkit, se a páromat se senkit póló nélkül. A férfiaknak valamiért alap állandóan levenni a pólót de nagyot néznének ha a nők is úgy lennének. Tanuljatok már meg felöltözni

2022. aug. 31. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

Akár fürdőgatyában is járkálhatsz a kertes házad kertjében.

Mi ezzel a gond?

Nyilván, ha napközben közeli vendégek jönnek, akkor rövid nadrág, póló.

2022. aug. 31. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Úristen 1-es!

A 2-esnél a pont!

2022. aug. 31. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
3%

A véleményünket kérdezed, az enyim nem lesz népszerű. A barátnődnek igaza van. Már az is ok a pólóra ha őt zavarja hogy anélkül vagy.

Illetve nem higiénikus. Napközben izzadsz, folyamatosan válnak le a bőrödről részecskék ami így válogatás nélkül és láthatatlsnul szétkenődik széken, kanapén stb. Gusztustalan.

Az is az ha kertben úgy vagy aztán a kerti kosszal magaodn bemész. Pfuj

2022. aug. 31. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem. Viszont, ha ebben se egyezik a pároddal a nézetetek, akkor nem vagytok egymáshoz valók.

A plusz ruharéteg is hőt termel.

2022. aug. 31. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Valóban rendkívül proli, alacsony presztízsű, éretlen emberre utal. A legalapvetőbb normákra képtelen... Igénytelen suttyó.
2022. aug. 31. 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Én meztelen vagyok itthon egész nap. Na és? Az számít, kint hogy öltözök fel
2022. aug. 31. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Aki ennyire undorodik a párja testétől az minek nem él inkább egyedül egy macskával? A saját házában, lakásában úgy van az ember, ahogy akar. Nyilván ha egész nap csak otthon ül, akkor nem igazán izzad meg. A normák társadalmi szabályok, de a nyilvános tér különválik az intim szférától. Mióta norma az, hogy valaki miben van otthon?

Én is szoktam csak bugyiban járkálni. Kényelmes.

2022. szept. 1. 16:23
 9/10 anonim válasza:
100%
Szerintem otthon nagy melegben ebben nincs semmi, de tény, hogy ez megítélés kérdése. A barátnődnek akár még tetszhetne is, de ha történetesen nem tetszik az szívás.
2022. szept. 14. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális! Én is nyaraláson 2 hétig végig félmeztelen voltam. Akkor vettem csak fel pólót, ha boltba mentem (kb. 10 perc) meg ha vendégek jöttek (1-szer két hét alatt). A barátnődnek tetszhetne is, hogy folyamatosan láthat téged félmeztelenül.

Otthon is amint lehet veszem is le a pólómat. Sokkal kényelmesebb is félmeztelenül lenni. Nem is értem, miért gond neki hogy a pasija félmeztelenül van otthon. Férfiak általában szoktak félmeztelenkedni.

2022. okt. 1. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!