Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szülei igénytelek, mit tegyek?
Sziasztok! Együtt vagyok egy lánnyal (én 19, ő 18). Nem rég haza vitt bemutatni. Jól elbeszélgettem a szüleivel, úgy tűnik szimpatikus lettem nekik, viszont van egy dolog ami nagyon zavart náluk. Van 2 macskájuk. Én önmagában a benti állattartásnak sem vagyok híve, viszont ha valaki csak bent tartja és mosdatja is, azt még el tudom fogadni. Viszont ők kint és bent is tartják őket. Kiengedik a macskákat, aztán mikor a macskáknak kedvük van vissza bemenni a lakásba, akkor beengedik őket, mosdatás nélkül. Még az sem zavarja őket, hogy a macskák kintről bemenve mosdatlanul az ágyukban fetreng. Közben barátnőm anyja ölbe veszi őket, simogatja őket, majd kézmosás nélkül tesz-vesz. Még az ebédlő asztalon amin enni szoktak, azon is ugrálnak a macskák.
A másik ami zavar, hogy vagy fél centis penész van a konyhájuk plafonján is és el vannak úgy. Utoljára a 90-es években volt festve náluk. És nem azért, mert nincs pénzük, szimplán igénytelenek.
Jeleztem barátnőmnek, hogy ez engem zavar. Azt mondta ő se ért egyet vele, de nem tud mit tenni a szüleivel. Barátnőm a saját szobájába be sem engedi a macskákat egyébként, meg ő a saját szobáját nem rég ki is festette egy festő ismerősével. Viszont hosszú távon szerintem ez a kapcsolatunk rovására fog menni, mert nem szívesen mennék hozzájuk. Legalábbis barátnőm szobáján kívül nem szívesen tartózkodnék a lakásukban. Más is járt már hasonlóan?
Irigylem a problémáidat.
Értem, hogy szeretsz inkubátorban élni, de biztos való neked a barátnő, ha annak a gondolatával sem tudsz megbarátkozni, hogy a macska bemegy a házba?
Ahhoz mit szólsz, hogy a barátnőd ugyan azzal a kezével törli a seggét amivel a te faxodat megfogja?
Az én pároméknál is kibe járnak a kutyák macskák a lakásba, fürdetés minden nélkül, és nekik is régi építésű a házuk, náluk is előfordul hogy penészedik a fal vagy valami.
Én elfogadtam, soha nem is problémáztam ezen, nem ő tehet róla, hogy a szülei ez ellen nem tesznek semmit. 4 állat él velük együtt a házban, mindenhol kutya szag van, illetve szőr. Nem éppen kellemes anyum a haját hullajtja tőle, átérzem a problémádat.
De sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni, fogadd el.
Köszönöm 7-es és 8-as a válaszotokat! Legalább ti normálisan vettétek a kérdésemet.
5-ös, fura, ha szerinted ez normális. Ezek szerint nálad WC-zés után nem szokás kezet mosni? Csak, ha már írtad azt a hasonlatot.
Szerinted normális, hogy állatok mászkálnak be a lakásba mosdatlanul, még az ebédlő asztalra is, amiről esznek az emberek? Teljesen más lenne, ha időnként megmosdatnák őket. De nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!