A barátnőm lakása büdös, bent van 1 macska,1 kutya, az udvaron még 3 kutya. Hogy lehetne az orrfacsaró szagra, igénytelen miliőre felhívni a figyelmét?
A kérdező vagyok, és még valami.
A macska kinti - benti macska, alma nincs bent, maga macska büdös.
Amikor gondolja bemegy a lakásba, és miután evett, bármit szabad neki, lehet hogy két napig a mezőn volt, vagy bárhol, ( ki tudja hol) és azzal a testel, bundával fekszik az ember életterébe. Erről is kb egy éve beszélek milyen sok veszélyt hordoz magában.
nem csak a szag zavar,a macska mindenhova bejárása inkább.
bár, nyilván mert nem vagyok macskatartó azt sem tudom megérteni, hogy egy egészséges felnőtt ember hogy tudja misztifikálni a tényt pl. amikor az aranyos Tündi-bündi cicuska megharapja, akire nem haragszunk ezek után sem, mert még ezt is szeretjük benne.
a tény is pl. furcsa, hogy mit keres egy macska az ágyban?
jelenleg beteg a cicuska, csomókban hullik a szőre.
ez sem gond, a franciaágyban helye van így is. viszont én hetek óta nem aludtam ott, képtelen vagyok rá. egyszerűen undorodok a helyzettől.
egy egészséges felnőtt nő hogy nem veszi észre, és itt nem egyről beszélek, hanem sok ezerről, hogy igenis tenni kel la párkapcsolatért, és igenis lemondással jár ha szeretünk valakit.
hopp.... ha szeretünk valakit!
Attól tartok, hogy a kapcsolatotok hosszú távon nem lesz működőképes. A legyen állat a lakásban vagy ne legyen mindig feloldhatatlan konfliktus.
Én a legyen állat a lakásban oldalán állok, nyilván nincs nálam büdös (állatot nem tartó ismerőseim sem éreznek semmilyen szagot), takarítok. De macskaszőr azért nyilván van, ezt teljesen nem lehet kiküszöbölni. Alom is van bent, tisztán tartva, de ritkán használja a cica, inkább kimegy (kinti-benti).
Kutyám is van, szintén kinti-benti.
Egy macskának, ha egészséges, szinte semmilyen emberi orr által érezhető szaga nincsen. Ha büdös, akkor ott baj van, meg kell gyógyíttatni.
Próbáljatok valamilyen kompromisszumra jutni az állatokkal kapcsolatban, mert ha ez nem sikerül, akkor jobb, ha nem is gondoltok hosszú távon együtt.
Attól, hogy szeretek valakit, nem dobnám ki az állataimat a lakásból.
Fordítva is lehet ám ezt nézni: ha szeret engem valaki, akkor elfogad az állataimmal együtt.
Ezért írom, hogy a konfliktus feloldhatatlan. Kb. mint az, hogy az egyik akar gyereket, a másik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!