Milyen betegség állhat a háttérben, ha büdös a macska?
A fürdesd meg hozzászólásokat hanyagoljuk, köszi.
17 éves a macskám (tudom, nem fiatal), pár hónapja érezni rajta ezt a kellemetlen szagot, előtte nem volt ilyen. Kinti macska, ezért nem volt fürdetve.
Az anyukája, aki sajnos már meghalt, 18 éves volt, és rajta is kb. 17 éves korától lehetett érezni .
A macska szőre is megváltozott 1 éves, eléggé elhanyagolt, kellemetlen, még előtte szép volt.
Tudom, hogy idős már, és nincs már sok hátra neki, de gondolom ez egy betegség miatt lehet.
Lehet neki egy annyira egyszerű oka is, hogy megtelt a bűzmirigye. Gombás bőrfertőzés is okozhat kellemetlen szagot, de annak más tünete is lenne. Szájproblémák szintén. Ezek a könnyen kezelhető dolgok. Viszont rák miatt is megváltozhat a szaga. Nekem 21 évesen pusztult el a cicám, és még akkor sem vt büdös, szal nem természetes, hogy büdös legyen. De érdemes lenne elvinni orvoshoz, minthogy mi a laikus gyakoris társaság találgasson. Akármi is okozza, úgy is ő fogja kezelni.
Ha nem betegség és ha piszkos is a bundája, már nem tudja magát tisztán tartani, azért ilyen a szaga, ha ez áll fent, meg nincs mit tenni, nektek kell tisztítani a bundáját
Fürdesd meg, vidd el állatorvoshoz ha nem tetszik a válaszom:
Szagolgasd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!