Milyen macska betegségre utalhatnak az alábbi tünetek?
Egy 7 hetes kiscicám egyik napról a másikra megbetegedett.
A tünetek:
-Gubbasztás, étvágytalanság, lefogyott, amikor rávesszük hogy megegyen néhány falat ételt, vagy tejbepapit adunk neki, utána szuszog, tátog. Egy jellegzetes szinte rothadó szájbűze van.
2 nappal ezelőtt még semmi baja sem volt, vidáman rohangászott, harapdálta a bokámat, és most hirtelen ilyen lett.
Hasmenése nincs, nem lázas.
Mi lehet a baj?
Sajnos állatorvos nincs a közelben, így nem tudom elvinni.
Sok minden okozhatja.
Féreghajtót már kapott? Akár súlyos féregfertőzés is.
Mindenképpen orvosi ellátást igényel, ezért ha nincs a közelben orvos, akkor vidd távolabbra, ahol van.
Amúgy a tejbepapi abszolút nem való macskának.
Sürgősen vigyétek orvoshoz,mert kiszáradhat,valószínűleg nagy a baj.Tejes ételt meg ne adjatok neki.
Mindenhol van állatorvosi ügyelet.
Köszönöm, ezt a rengeteg ocsárkodó szánalmas, és lenéző választ.
A rengeteg kérdésre, ami már szinte fenyegetés megadom a választ.
Először is, nem szavaztam le a válaszokat, arra neveltek, hogy ne ítélkezzek külsőről, vagy egy két mondatról. (Pedig az írás mutatja az ember természetét...)
Én kérek elnézést, hogy hozzátok Magyarországon élő magyarokhoz fordultam segítségért. Nem tudtam hogy "otthon" ilyen bunkó emberek élnek.
Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de csak a városban van internet, és számítógép, ahhonnan írni tudok. Közel 30 mérföldet utaztam lóháton, hogy a kismacskának állatorvost találjak, itt a városban, ahol éppen vagyok.
Egyébként, a kiscicának azért nem volt anyja, mert őt és 2 társát a szomszédos tanyán dobták ki, és mi befogatuk őket, mert a szomszéd agyon akarta őket csapni.
Mint kiderült az állatorvostól, a cicus menthetetlen volt. Vérmérgezéses, azaz az anyuka vagy a tesvérétől, vagy a fiától nemzett gyereket. A többi cicus, teljesen egészséges, semmi baj sincs velük. Az orvos azt mondta, hogy teljesen jól tettem, hogy így etettem őket. Nem tejbepapi-val etetem őket, bocsánat a kifejezésért, csak nem tudom a magyar megfelelőjét.
Remélem mindenki elégedett, és megkapta a válaszát, további szép ocsárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!