Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül fájdalmat okoztam a barátnőmnek, most pedig haragszik rám. Hogy engeszteljem ki?
Ha otthon vagyunk, akkor néha rá szoktunk csapni egymás hátsójára, én is az övére, ő is az enyémre, tök kölcsönös a dolog.
Szóval tegnap az történt reggel, hogy le akart venni valamit a konyhapolcról, nyújtózkodott, én meg rácsaptam a fenekére, két kézzel. Csak hát erősebben sikerült a kelleténél, ráadásul bugyiban volt, és nagyon fájt neki. Sírt is miatta. Azóta kerül a házban, nem igazán szól hozzám. Este nem is aludt velem, átment a dolgozó szobába, és inkább a kanapét választotta.
Bocsánatot kértem tőle, vittem neki virágot, de még mindig haragszik. Mit tegyek?
Másfél éve vagytok együtt. Na drága kérdező nem lesztek sokáig majd meglátod. Jönnek a durvább viták, a nézeteltések és ha ilyen gyerekes igenis ez a kapcsolat hosszú távon nem fog működni - boldogságban egyáltalán, inkább jó mérgező lesz a közeg. Csak te még nem látod ezt be, mert vak vagy a szerelemtől. Kétszer se nem mondom, hogy ő már kifelé lépeget a fellángolásból irántad mint ahogy írta valamelyik miszerint igazán nem szeret téged. Habár előtte is írták. Mert ja szerelemben, szeretetben és tiszteletben az egyik a másikat nem bőven nézi levegőnek. Majd elválik akkor hogy a jövőben hogyan áll hozzád, beleértve a jelenlegi bakit részedről.
Egyelőre úgy jön le, hogy baromira hisztis - gyerekes, kicsinyes, éretlen.
Feloldódni egy erősebb seggrepacsi után, kiégek. :DDD
Úgy írtad mintha pofont kapott volna, vagy lehülyézte volna a kérdező.
Az a baj kérdező, hogy te már megtetted az utat a békülés felé és ő egyáltalán nem díjazta miközben vészes szituáció nem áll fenn.
Még nagyobb bűntudatot kelt benned, bizonytalanságban hagyj ki tudja meddig annak ellenére, hogy fehér zászlót húztál.
Ilyen módon ahogyan ő teszi nem viselkednek egymással párok, mert ez nem olyan eset, hogy az arcodnak kéne égnie. Az ember nem tökéletes, elfelejtheti, hogy kisebbet kellett volna ütni, vagy mint az egyik hozzászóló írta azt, hogy a másik gúnyként veszi fel a csipkelődést - elnézést kért, azóta nem csinálja - normális viselkedés.
A te párod igenis manipulál, már csak abból kiindulva, hogy ki van fényezve a hátsója és mégse tetszik neki, poén módján utal rá pedig el kéne korrektül mondani, hogy vegyél vissza.
De azért megharagudott azért, hogy most mégse fényezted a hátsóját, mert ember vagy.
Az történik amit ő szeretne, te meg hagyod neki.
Nem vetted észre. Persze hogy nem ha vak vagy. :D
Most ha fordítva lett volna feltéve a kérdés hogy te kaptál volna jó erős ütést, vagy pl. neki estél volna a szekrénynek akkor te lennél az érzéketlen, manipuláló hülyegyerek, de mivelhogy nő a történetben csakis gyenge, traumákkal teli lehet.
Pedig mennyire lealacsonyító rá nézve, hogy el se mondta hogy micsoda zavarja őszintén, micsoda történt vele.
Eszem megáll, hogy traumatikus eseményt írnak, oltári szinten megalázó őt nézve, hogy úgy állnak ki a produkciója miatt.
Ráadásul nem lehet mindent arra fogni, mert ha úgyis van pszichológushoz kéne járnia, vagy ha járt akkor jobb eredményt el kellett volna érnie!
Ne már, hogy letudják traumával, vagy hogy idő kell neki feloldódni.
Mi ő jegcsap? :D
Nevetséges.
Elvakít a szerelem, az... Hát azért csak feltűnne, ha máskor is lett volna olyan, hogy kb nem szól hozzám másfél napig....
Tartom ahhoz, hogy ezen kívül soha nem volt mosolyszünet köztünk, nem próbált manipulálni. Azért a manipuláció szerintem egy tervezettebb dolog annál, hogy tudatosan rögtön abban a pillanatban elkezdje, amikor a fenekére csapok.
És nem, nem érzem manipulációnak azt, hogy poénkodik. Nem gondolom, hogy az lenne a manipuláció, hogy ha ágyba viszem neki a reggelit, akkor viccesen megjegyzi, hogy legközelebb megvárhatmám, hogy ő csinálja ezt nekem, vagy az egyéb ehhez hasonló megjegyzések...
"inkább azt szokta szóvá tenni, hogy túlságosan körbeugrálom őt."
"Azon, hogy körbeugrálom, inkább viccesen teszi szóvá, nem zavarja."
"Lehet van valami baja, amiről nem tudok."
Ha valaki szóvá tesz valamit akkor bizgatja, egy bizonyos pontig zavarja. Ha te nem tudsz róla, hogy valami történt vele lassan 1,5 év után az arra utal, hogy nem jó a kapcsolat kettőtök között! Neked tudni kéne olvasni a szavaiból:
"viccesen megjegyzi, hogy legközelebb megvárhatmám, hogy ő csinálja ezt nekem, vagy az egyéb ehhez hasonló megjegyzések..."
Nincs köztetek megértés, lelki kapcsolódás, bakker arra céloz, hogy ő is (többször) kedveskedne neked, de te megelőzöd és te nem veszed észre.
De jön a DE azt már felrójja neked, hogy elfelejtetted a kezeid uralni annyira elkapott a hév. Pluszban "átköltözött" a kanapéra, alig szól hozzád pedig elnézést kértél tőle.
Ez egy laza nézeteltérések közé sorolható ami lejátszódott és mégis úgy reagált rá ahogy tette! Te most még inkább ki akarod engesztelni holott nincs rá már szükség inkább beszélgetésre és egymás megismerésére mélyebb rétegben.
Olvasd már magadat vissza mekkora ellentéteket írtál le kettőtök között a jó ég áldjon meg. :D
Egyszeri eset, nem a sokadik, nem hordtad le, nem emelted fel a hangod és mégis hisztis. Hihetetlen komolyan mondom, hogy ennyire papucs vagy és rángat minz egy bábut.
Egy kapcsolatban mint már írtam viták, sőt néha még veszekedések is előfordulnak, de akkor is megbeszéli a két fél ha szereti egymást, figyelembe veszi az egyik a másikat!
Ti köztetek semmi olyan EDDIG nem lépett színre, DE ő már durci az incidens óta. Nevetséges egyenesen ahogyan viselkedik és de még mindig önző. Pontosan az ilyen félreértések bizonyítják, hogy ki mennyire tartja fontosnak a másikat, mennyire szereti.
Nem vehetted észre , mert vak vagy, védelmezed, lemész kutyába és mert eddig nem mutatta ki a hiányosságait!
Ez az első fellépése, lesz még több is...
Persze, nekem nem volt kapcsolatom soha, még véletlenül se lehetett dolgom ilyesmi típusú nővel. :D
Nekem igazából tök mindegy, de hát nem csak én írtam hasonlókat, eléggé sokan egyetértenek, hogy hisztis és hogyha tényleg szereti akkor átvészelik, vagy túl jutottak ilyesmin.
Az megintcsak más lenne hogyha nem szeretné a fenékre pacsit, vagy csúnyán összekaltatok volna. Úgy jön le, hogy eltört benne valami veled kapcsolatban, azt hitte, hogy soha nem ütnéd meg erősebben ami érthető bizonyos fokig.
De sehogyan sincs rendben, hogy "átköltözött" tegnap óta se puszi, se ölelés, se egy normális szó részéről feléd!
Mégha azt mondta volna, hogy figyelj idő kell most nekem, megbántottál az is elfogadható kategória. De mivelhogy ilyesmire nem került sor hanem arra, hogy hagyta magát megölelni, nem beszélget az eset óta egyáltalán nem jó jel.
Ha átbeszélitek, változtattok mindketten, jobban mrgismeritek egymást, nem tartjátok egymást karnyújtásnyira egymástól akkor ki lehet jelenteni, hogy tart valamerre ez a kapcsolat.
De míg csak viccként utalgat, nem szól érte, hogy ő is kedveskedne, vagy hozzád se szól viták során addig ez a kapcsolat semmit se ér. Másfél éve már kellene egymás hóbortjait, mozzanatait ismerni, rá kellene "kapcsolódni" a másikra, nemcsak az ágyban.
Azt hoztad fel, mint pozitívum miközben nem tudod, hogy elege van abból, hogy kiszolgálod és ő úgy érzi nem vagytok kvittek. Ez lehet a kiindulási pontja annak, hogy most haragszik rád.
De akkor is durca fölöslegesen, mert mint említettem meg kéne egymást sokkal jobban ismerni és se te se ő nem teszitek ezt meg. Hajrá ismerkedni hátha segít. :D
#55 Azért ne fessük az ördögöt a falra, hogy ez egy rossz kapcsolat lenne, csak azért mert nem tud a kérdező arról, hogy történt-e valami a barátnőjével. Említette, hogy a barátnője anyjának volt egy exe, akitől félt gyerekként. A kérdező erről azt írta, hogy a lány nem mesélt bővebben.
Nekem ez egy olyan dolog, aminek trauma szaga van. Attól, hogy valaki felnőtt, nem feltétlen osztja meg szívesen a traumáit mással. Lehet évek óta leplezi a lány és most bukott ki a dolog még sajátmaga számára is. Ki tudja.
A célozgatásról meg annyit, hogy a viccelődést ne tudjuk be rögtön annak, hogy probléma a kérdező viselkedése. Jó lenne tudni, hogy amúgy máskor volt-e olyan, hogy meg kellett beszélni valami gondot, és hogy az hogy ment.
Egyébként meg szokta mondani, ha valami baja van, tök kulturáltan meg tudjuk beszélni. Meg tudom különböztetni azt, hogy mikor viccel, meg mikor gondolja komolyan.
Egyébként, mint kiderült utólag tényleg a trauma volt az egyik baj. Akire azt mondta, hogy régen félt tőle, az bántotta is anno, én meg hát a kelleténél erősebben ütöttem meg a fenekét, és hát ja... Eszébe jutottak régi dolgok. Másrészt tényleg nagyon fájt neki, mutatta, hogy egy kicsi foltban az ott másnapra enyhén belilult. :( Meg még azt mondta, hogy amúgy feltűnt neki, hogy mögé "osontam", csak arra számított, hogy biztos megölelem, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!