Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véletlenül fájdalmat okoztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül fájdalmat okoztam a barátnőmnek, most pedig haragszik rám. Hogy engeszteljem ki?

Figyelt kérdés

Ha otthon vagyunk, akkor néha rá szoktunk csapni egymás hátsójára, én is az övére, ő is az enyémre, tök kölcsönös a dolog.

Szóval tegnap az történt reggel, hogy le akart venni valamit a konyhapolcról, nyújtózkodott, én meg rácsaptam a fenekére, két kézzel. Csak hát erősebben sikerült a kelleténél, ráadásul bugyiban volt, és nagyon fájt neki. Sírt is miatta. Azóta kerül a házban, nem igazán szól hozzám. Este nem is aludt velem, átment a dolgozó szobába, és inkább a kanapét választotta.

Bocsánatot kértem tőle, vittem neki virágot, de még mindig haragszik. Mit tegyek?

2024. jan. 7. 10:39
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem is az van hogy neki nincs is kedve a seggrepacsihoz, csak mivel a kérdező szokta, revansnak akkor ő is. PLáne az egyre erősebbekhez nincs kedve.
2024. jan. 7. 15:46
 42/60 anonim ***** válasza:
89%
De akkor azt át kellene beszélni. Meg kellene szabni a határokat nem játszani a hisztis királynőt.
2024. jan. 7. 15:49
 43/60 A kérdező kommentje:

#39 Nem tudom, hogy bántották-e. Egyszer említette, hogy az anyjának volt egy pasija, akitől félt, még ilyen 7-10 éves kora között, de azt nem említette, hogy miért, vagy, hogy csinált-e valamit a fickó. Annyit tudok, hogy az anyja dobta a csávót anno.

Ezt a fenékcsapkodás dolgot amúgy ő kezte. Nekem azt mondta, hogy szereti, csináljam nyugodtan.

2024. jan. 7. 15:52
 44/60 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi. Kölcsönös, te magad írtad. Beszéljétek át és többet inkább ne csináld, bár akkor az lesz a baja valószínűleg. Figyelj oda mennyire ütsz nagyot, de neki meg nem ártana felnőtt nőként működnie. A hiszti, megfutamodás nem vall arra. Hány évesek vagytok amúgy és mióta vagytok együtt?
2024. jan. 7. 15:57
 45/60 anonim ***** válasza:
33%
#44 Ne nevezzük már hisztinek, ha valami baja van egy nőnek. A kérdező a fenekére csapott, fájt neki. Abból ítélve, hogy valaha félt valakitől, annyira, hogy azt emlegesse is, lehet felidézett benne valamit az eset. Ki tudja mi van a háttérben, lehet trauma. Rohadt káros rögtön hisztinek titulálni az ilyesmit.
2024. jan. 7. 16:08
 46/60 anonim ***** válasza:
94%

Azért hiszti, mert hozzá se szól és elment a másik szobába aludni ahelyett, hogy maradt volna a fenekén és beszéltek volna róla legalábbis reggel másnap. Direkt bűntudatot akar benne ébreszteni holott már elnézést kért, virágot vett neki és beszélgetni akart a kérdező! Érzelmileg zsarolja és rángatja a dróton, mert még az is zavarja, hogy körbeugrálja.

Egyáltalán nem vall felnőtt nőre, inkább manipulációra hajlamos egyénre, vagy tök egoista személyre, aki csak magát nézi. Eszébe se jut olyan lehetőség, hogy nem direkt csinálta. Érdekes együtt vannak és nem tudja a kérdező, hogy érte-e trauma. Tudnia kéne róla. Habár nincs ott semmi olyasmi a háttérben, mert akkor nem tetszene neki a seggrepacsi. Önző a végtelenségig, ennyi. Csak egy páran védelmezitek és lepontozzátok azokat akik szerint az és hiszti versenyen vehetne részt.

2024. jan. 7. 16:15
 47/60 anonim ***** válasza:
0%
A másik hogy szerintem itt most egy nő írogatja azt hogy hisztis (bár ugye ez csak tipp hogy nő, lehet hogy pasi). Mert az meg pláne gáz mikor egy nő a többi nőre minden 2. percben valami negatívat mond, pl itt a fent nevezett hisztis. Nem tudom ez milyen késztetésből fakadhat, egy ilyen esetnél ahol alig tudunk valamit.
2024. jan. 7. 16:16
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen csakis nő írhatja, hogy hisztis a nő holott hisztis pasik is léteznek. :D

Ez rossz tulajdonság, de nem lehetetlen rajta változtatni! De azzal nem fog, hogy amikor jön a krach, egy veszekedés akkor elmegy és szóba se áll a másikkal. Ez most csak egy eset és mégcsak nem is olyan szörnyű. Akkor mi lesz majd ha komolyan összekapnak? Szakít? Az emberek párkapcsolatban felnőttként szoktak viselkedni ha normálisak. Az önző, manipulációra hajlamos emberek mindig a másikat hibáztatják és inkább lelépnek. Egyáltalán nem normális amit leprodukált. Ijesztő? Az is ijesztő, hogy rá hozza a szívbajt a másikra , hogy hagyja bizonytalanságban szenvedni ő meg barátnőivel szórakozik.

2024. jan. 7. 16:23
 49/60 anonim ***** válasza:
0%
Értem szóval pasi vagy. Na gáz. Tök olyan stílusod van mint egy nőnek. :D Lehet a hisztiset magadra érted és mivel már párszor megkaptad másoktól, most írogatod fűnek fának. Egy tipp, kulturált ember szépen megmagyarázza hogy mi a problémája, nem ilyen gyerekes címkéket ragasztgat hogy "hisztis" és a többi ami még szokott lenni.
2024. jan. 7. 16:31
 50/60 anonim ***** válasza:
89%

Én vagyok a hisztis, aha. Azért mert rámutattam, mint más, hogy eléggé gyerekesen viselkedik.

"Egy tipp, kulturált ember szépen megmagyarázza hogy mi a problémája"

Szóval mégiscsak egyetértesz, hogy a kérdező párja nem megfelelően viselkedik ugyanis tényleg nem beszélget vele, durcáskodik. Ő se kulturált ha nem képes megmagyarázni - bár nem kell, mert tudja a kérdező, hogy elnézte az ütés erejét, ki akarta engesztelni - és a párja nem akar beszélni róla.

Remélhetőleg a barátnői rávezetik, hogy nem igazán szépen viselkedik és átbeszélik az incidenst. Viszont ha nem hallgat másra - aki főleg jót akar neki - akkor ez gyerekes viselkedés elő fog bukkanni jó párszor. Hiszti a köbön, hogy értelmes felnőtt módjára társalogni is képtelen, illetve egoista és persze butaság netovábbja.

2024. jan. 7. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!