Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül fájdalmat okoztam a barátnőmnek, most pedig haragszik rám. Hogy engeszteljem ki?
Ha otthon vagyunk, akkor néha rá szoktunk csapni egymás hátsójára, én is az övére, ő is az enyémre, tök kölcsönös a dolog.
Szóval tegnap az történt reggel, hogy le akart venni valamit a konyhapolcról, nyújtózkodott, én meg rácsaptam a fenekére, két kézzel. Csak hát erősebben sikerült a kelleténél, ráadásul bugyiban volt, és nagyon fájt neki. Sírt is miatta. Azóta kerül a házban, nem igazán szól hozzám. Este nem is aludt velem, átment a dolgozó szobába, és inkább a kanapét választotta.
Bocsánatot kértem tőle, vittem neki virágot, de még mindig haragszik. Mit tegyek?
Most vagy a csajod reagálja túl a történteket, vagy nem először fordul elő, hogy "viccből" bántod...
A pasim is csapott már akkorát a fenekemre, hogy sírhatnékom lett, Burgonya szerintem azt nem veszi számításba, hogy a váratlanul érkező fájdalom baromi kellemetlen tud lenni, főleg akkor, ha tiszteletlennek is érezzük a dolgot. Szarul esik.
De egyszeri eset volt, a barátom meg kézzel-lábbal igyekezett jóvá tenni, úgyhogy nyilván nem tartottam a haragot. Ha folyamatosan "bántod", akkor megértem a reakcióját, egyedi esetként viszont rém ciki, ahogy viselkedik.
13
Ha szereti a másikat, akkor egy egyszeri (!) esetet igen, el kell néznie. Én a barátomat egyszer megbántottam azzal, hogy túltoltam a csípkelődést egy gyerekkori fotója kapcsán. Rosszul esett neki, úgyhogy bocsánatot kértem tőle.
Belátom, hogy átléptem egy határt, és igyekeztem tapintatosabb lenni azután. De nehogymár egy egyszeri rosszul elsült viccelődés miatt napokig haragot tartsunk, te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!