Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon haragszik rám a barátnőm, hogyan engeszteljem ki?
Semmi tekintélyed
Lehet nem is szeret
Most erre mit írjak?...
Nem vagyok benne biztos, hogy ő a megfelelő partner.
Nekem is szita az agyam, a COVID óra meg pláne. Barátnőmnek az elején elmondtam, hogy ez van. Nem csinált belőle problémát, és mondta, hogy a COVID óta ő is sok mindent képes elfelejteni. Soha nem volt ebből problémánk, sőt, néha jót nevetünk egymás feledékenységén.
A hozzáálláson múlik minden. Te kifogtál egy rigolyás hölgyikét. Vagy megszokod, hogy ilyen, és beletörődsz, hogy állandóan lesznek összeveszések, vagy hagyod a francba. Ahol már a kapcsolat elején ilyen problémák vannak, ott mi lesz később?
Egyébként meg: komolyan azért rágott be, mert meg mertél valamit többször kérdezni?
Tudod, ha valaki szeret, akkor mindennel együtt szeret. Olyan meg nincs, hogy valami mindenkinek idegesítő lenne. Lásd a mi (#3.) példánkat.
Mondjuk szerintem a játszmázás, a direkt nem-írás pont, hogy rossz stratégia. Valahol érthető, hogy haragszik, amiért nem írtál. Bár ezt sem kéne túldramatizálnia. De az, hogy nem lehet hozzá szólni, mert mindenért begőzöl? Komolyan, mintha egyik exemről írnál. Még azért is szakítással fenyegetőzött, amiért egyszer "rosszkor" írtam neki. (Játszott, és megzavartam... holott a franc tudta, hogy épp játszik?) Vagy amikor 12 óra munka után nem tudtam vele online maradni egész éjjel. Egyébként tényleg mindenen képes volt marakodni. A végén már félve írtam rá. Aztán vége lett a kapcsolatunknak. Nem bántam, hogy jártunk, mert voltak azért szép élmények is, de utólag már látom, hogy teljesen működésképtelen volt a kapcsolatunk. Értem én, hogy szereted. De egy kapcsolatnak nem arról kéne szólnia, hogy rettegsz a reakciójától. Meg nem is a kétségekről, fájdalomról, és állandó veszekedésről kellene, hogy szóljon, hanem boldogságról, és örömről. Aminek köztetek van, annak semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!