Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haragszik rám a pasim, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragszik rám a pasim, hogy engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet , hogy szombaton átmentünk nővéréhez és én bedurciztam puszit se adtam neki mert tudja, hogy nem szeretek bulizni de a nővére mégis hívott minket és a pasim többször is mondta h menjünk már én meg erre bedurciztam utána meg még az is rá tett 1 lapáttal, hogy ott hagyott 1 kis időre teljesen egyedül, hozzá se szóltam utána de aztán mielőtt elmentünk jobb lett a hangulatom, de miután viszamentünk hozzá még elég komolyan összevesztünk, ő még könnyezett is, másnap meg hétfőn még semmi baja nem volt, de tegnap mondta h elgondolkozott ezen én beszélni se akar velem péntekig, de aztán végül még skypeoztunk is, és ma reggel felhívtam de mondta h még haragszik.. Azt mondta h már majdnem dobott szombat este ez miatt... írta h szeret csak haragszik .. De nem bírom elviselni ezt az állapotot nagyon rossz így.. :/ cSak pénteken tudunk találkozni de szeretném vhogy kiengesztelni őt.. félek hogy dob :(
2015. ápr. 15. 10:51
 1/10 anonim válasza:
0%
Nem olvastam el a regényed cica de ha be kapod es cumizod sokaig tuti bevalik
2015. ápr. 15. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Az előző trágár, undorító hozzászólást, csak osztani tudom. Túl könnyen adjuk magunkat...
2015. ápr. 15. 10:59
 3/10 A kérdező kommentje:
hogy érted h könnyen ?
2015. ápr. 15. 11:02
 4/10 To7ka ***** válasza:

"Ha most haragszol, és még időre van szükséged megértem, sajnálom. Ha megakarod beszélni, és megtudunk egyezni valamiben ami mindkettőnknek jó, az szuper, benne vagyok. Egyáltalán nem viselkedtél velem normálisan, tudod, hogy nem szeretem a bulikat, és ha Te a barátnőd otthagyod egyedül miután elráncigáltad, akkor nem vagyok rád kíváncsi."

Valami ilyesmi. Nyalizni már próbáltál, Ő szúrta el (nem figyelmes veled, nem érdekli, hogy mi a jó neked), és még Te kértél millió egyszer bocsánatot, engem biztos, hogy egy ilyen hirtelen határozott nő jobban megfogna, mint aki nem tud megállni a lábán és bármit megtehetnék vele még utána is ő kérne bocsánatot és csak hisztizni egy normális beszélgetés helyett..

2015. ápr. 15. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nekem vannak elferdült elképzeléseim, de szerintem egy ilyen jellegű problémát nem lehet egy egyszerű szopással megoldani. Mármint, nyilván jobb lesz tőle a kedve, talán nem is fog haragudni, de ez nem hosszú távú megoldás. Beszélgetni kell erről, illetve neked mindenképpen vissza kell fognod a hisztiből. Az ilyen dolgokat megbeszéléssel kell kezelni, nem hisztivel. Mondjuk elképzelni se tudok olyan problémát, ami hisztivel megoldható, de ez más kérdés már. Kérj bocsánatot, mondd, hogy elgondolkodtál és igyekszel kevésbé hisztizni, de ehhez kéred az ő segítségét és türelmét. Ezen tényleg érdemes lenne hosszú távon (is) változtatni, mert nagyon könnyen, akármilyen kapcsolatot is szét tud szedni.
2015. ápr. 15. 11:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ő a ludas és te kérsz bocsánatot? Értem én hogy egy kapcsolatba kellenek kompromisszumok de szerintem az utólagos viselkedése inkáb manipuláció mint őszinte harag.
2015. ápr. 15. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ha az én barátnőm lennél, már kibsztalak volna a hisztid miatt.
2015. ápr. 15. 15:21
 8/10 A kérdező kommentje:
De ez mért hiszti? Sztem egyáltalán nem hisztiztem de úgy látszik a pasiknak ez már hisztinek számít :\ pedig én nem annak szántam csak azért durciztam be mert nem értett meg
2015. ápr. 15. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Rettenetesen önző módon álltál hozzá ehhez a buli dologhoz. Meghívta a nővére ,gondolom nem minden hétvégén megy vele bulizni egyszer kibírhattad volna. Az, hogy otthagyott 1 kicsit sem nagy tragédia, gondolom volt ott más akivel tudtál volna beszélgetni. Csak szeretett volna a bnőjével 1 jó estét de te a hisztiddel tönkretetted ,kellemetlen volt a nővérének is meg neki is. Áldozatokat néha kell hozni
2015. ápr. 15. 17:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Már pedig én nem fogok buliba menni mert rosszul vagyok a hangos zenétöl utálok táncolni 1szer voltam pasimmal és akk is csak ott ültem és szenvedtem és néztem a sok lotyot aki bulizik utálom azokat az embereket akik buliznak
2015. ápr. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!