Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon haragszik rám a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon haragszik rám a barátnőm, hogyan engeszteljem ki?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást,friss kapcsolat, ismerkedő fázis. Nagyon ritkán előfordultak ilyen apróbb problémák.Eddig mindoig túlléptünk rajta de akkor együtt voltunk. Most 3 napig nem lehetek vele, elutazott. Sajnos nem vagyok tökéletes és hibákat vétek. Jellemző rám hogy többször kell valamit nekem elmondani és többször felteszem ugyanezt a kérdést. Más embereket is idegesít ez és tudom hogy ez egy rossz tulajdonságom amin változtatni kell. Megtörtént ez a barátnőmmel is hogy többször tettem fel ugyanazt a kérdést. Nagyon felidegelte magát. Bocsánatot kértem és mondtam hogy meg fogok változni érte mert ő a mindenem. És tudom hogy az a változás csak jóra vezethet. Mindenre haragszik most hiába írom hogy bocsájts meg ,semmi. Megbeszéltük már a dolgot de még mindig haragszik. Hogyan kezeljem a helyzetet? Találkozni nem tudunk még 3 napig. Elutazott. Nagyon jól kijövünk amúgy egymással de amint egy pici probléma van ,sajnos nagyon könnyen felhúzza magát és nehezen engesztelődik ki. Ritkán történik ilyen ,de azt szeretném hogy soha ne történjen
2022. dec. 21. 22:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálom,hogy ezt kell írjam,de szerintem nem is kéne kiengesztelni,mert nem érdemes...
2022. dec. 21. 23:06
 12/23 A kérdező kommentje:
De én vagyok a hibás. Szilveszteri téma volt. Elmondta hogy nem tud menni Szilveszterezni mert a szüleivel kell maradjon. De én még megkérdeztem a héten vagy 5x. És ezzel felidegesítettem
2022. dec. 21. 23:29
 13/23 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül a többi napot együtt töltjük
2022. dec. 21. 23:30
 14/23 anonim ***** válasza:
49%

Te feledékeny vagy, a csajod meg minden szaron kiakad! Mind2nek változni kéne kicsit, h működjön.

N 30

2022. dec. 22. 00:46
 15/23 anonim ***** válasza:
32%

Nyilvan ott van az a vetulet is, hogy a no egy harpia. Meg tenyleg van aki tok jol tudja kezelni, hogy a parja ilyen kis "bohokas".

De szerintem az is ertheto, ha valaki bele van faradva abba, hogy a parja olyan mint egy gyerek, mindent 8x el kell mondani es meg ugyis elfelejti. Plusz a kerdezo kornyezeteben mindenkit zavar ez, nem csak a baratnot, nem véletlenül gondolom.

Es szerintem attol, hogy ez a parjanak az idegeire megy attol meg szeretheti. Pl ha a parom szethagyja a cuccait az is kvara idegesito, de ettol meg szeretem. Viszont bele lehet faradni, pont ugy, mint abba, hogy valakinek mindent tobbszor kell elmondani, mert keptelen megjegyezni dolgokat.

2022. dec. 22. 08:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én kíváncsi lennék az okokra is. Miért kérdezed meg ennyiszer? Feledékenység? Valamiféle kényszerbetegség? Bizonytalanság?
2022. dec. 22. 08:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Bizonytalanság, az is lehet hogy kényszerbetegség és nem tudok róla. Gondoltam megkérdezni utoljára mielőtt mást tervezek ki,hogy hátha valahogy mégis együtt tudnánk tölteni. Én mindent megtettem volna hogy vele lehessek Szilveszterkor. Beszélgetünk de még mindig haragszik. Semilyen szerelmes üzenetre nem reagál. Videóhívással beszélgettünk,minden olyan amilyen szokott lenni ,csak puszit nem küld vissza meg szivet és a szerelmes üzeneteket ignorálja. És mondja hogy hiába hizelgek most.Haragszik még. Nem tudom hogyan tegyem túl rajta,de ez most nekem is rosszul esik. Vicces képeket küldök neki,próbálom megnevettetni.
2022. dec. 22. 10:24
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
Ez a felnőtt kategória nem a tini. Te egy papucs vagy ő meg egy hisztérika de ezt már leírták. Már az elején ezen problémázik lesz neked ennél még nagyobb bajod is.
2022. dec. 22. 10:37
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Felejtős.

Oké, talán minden nap megkérdezni kicsit túlzás volt. De emögött nem értetlenkedés áll, hanem a bizakodás, hogy hátha sikerül egy romantikus szilveszteri programot leszervezni.

"Semilyen szerelmes üzenetre nem reagál. Videóhívással beszélgettünk,minden olyan amilyen szokott lenni ,csak puszit nem küld vissza meg szivet és a szerelmes üzeneteket ignorálja."

De nagyon szeret, aha...

"Haragszik még."

És mégis mi a lófityfirittyre?

Mondom, ez tiszta exem. Még azon is összeveszett velem, hogy a horoszkópom szerint szakítani akarok. Agybaj.

"Vicces képeket küldök neki,próbálom megnevettetni."

Értem én, hogy szerelmes vagy. De basszus, tízezrével mászkálnak az utcán jobbnál jobb csajok, akik képesek a barátjukat megbecsülni, és nem elviselhetetlen hárpiák. Nehogy már ezek után még loholj utána!

2022. dec. 22. 10:47
 20/23 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást és ez nem fog megtörténni többé. Már a jövő közös terveinkről beszélünk úgyhogy minden rendben van. Ami rossz meg megtörtént köztünk, többé nem fordult elő újra. Ismerkedő fázis még úgyhogy itt még most tudjuk meg kinek mi zavaró, idegesítő . És annyira fontos a kapcsolatunk hogy ezen változtassunk és figyeljünk arra hogy mi nem esik jól a másiknak
2022. dec. 22. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!