Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átlagosan hány naponta veszeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan hány naponta veszekedtek a párotokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Arra lennék kívancsi, hogy ez még meddig lehet "normális" mennyiség.

Érdekelne a

- veszekedések oka

- időtartama

- békülés formája (ha van)

- mennyi ideje vagytok együtt, illetve házasok

- mennyi idősek vagytok

Nyugodtan írhattok egyéb tapasztalatokat is, ami eszetekbe jut a veszekedések kapcsán.

Előre is köszönöm mindenki idejét, aki válaszol :)

27/F

2024. jan. 6. 14:38
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

20as

Sajnos kár a szóért..Többször is mindent egyenesen és őszintén elmondtam neki. A reakció az, hogy amit én akartam az bezzeg beteljesedett, amit ő szeretne, a házasságot, arra sem vagyok képes. Gyáva sz@r vagyok, bárki már elvette volna őt, ha ennyi mindent megtett volna érte...

Jaj, és addig nem is lesz jobb, míg nem veszem el. Persze az el van felejtve, hogy amiket meg lehetett oldani, amit szeretett volna, az meglett..pl egy kutya. Az sem egy olyan dolog, amivel azt bizonyítanám, hogy félvárról veszem. Nálam a kutya olyan, mint egy gyerek. Tudtam, hogy köztünk fog élni, mindenkit szeretni fog és nem szeretném, ha egyikünket nélkülöznie kellene.+ tárgyi dolgok.

Falra hányt borsó, amit magyarázok, hogy először próbáljuk meg azt, hogy nem öljük egymást. Ha nem veszekednénk ennyit, biztos elvenném. A családja sem tud rá hatni, mert előttük is volt egy vitánk már házasságról. Ők is a várakozást javasolták és a javításra való törekvést. Velük is össze veszett.

2024. jan. 6. 19:21
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem együtt éltek, gyerek is van... Most őszintén kapcsolatotokon megis mit változtatna a házasság? Kérdezd már meg tőle, hogy ő miben bízik, mi lesz utána?
2024. jan. 6. 23:20
 23/29 anonim ***** válasza:

- Hmm szép vagy ma szivem, milyen volt a napod?

kérdésedet nem hagyta figyelmen kívül, megosztotta veled milyen volt a napja:

- egy idióta vagy te is, aki nem veszi észre, hogy ki van a f*szom egész nap az idióták (emberek) közt, akikkel egész nap beszélgetnem kell. Hagyjál békén.

Te meg csak alibiből kérdezted meg mi van vele, hogy elmondhasd a reakciójára hogy ő mindenben is hibás, és gyűjtsd az éveket hogy miért nem lesz meg amit szeretne.

- jó akkor hagyjuk, ma se beszélgetünk normálisan

Durván passzív agresszív.

Korrektebb lenne ha megmondanád neki hogy nem akartalak soha elvenni, és azért tettetem hülyének magam, hogy feszült legyél, amit majd felhasználhatok érvnek hogy miért nem veszlek el, pedig már ez egész családod ezzel szivat, de mit nekem a te érdeked bármiben.

2024. jan. 7. 09:15
 24/29 A kérdező kommentje:

22

A gyerek nem az enyém, az előző házasságában született. Ezzel szeretné megpecsételni, hogy teljes család legyünk és szerinte ettől majd jobb lesz. Persze erre a válaszom az, hogy szerintem nem ez oldja meg.

23

Passzív agresszív?! Normális hangnemben, szomorúan szoktam közölni. Mit kellene mondanom? Maradjak csendben úgy, mint 1 évig? Akkor az volt a baj, hogy vitázni sem tudok, nem is érdekelnek a gondjai, magára hagyom. Ha elkezdem a lelkizést, hogy tudom szivem szar volt, de már otthon vagy, kapcsolj ki, kávézzunk, akkor a válasz ugyanaz. Hagyjam békén. Különböző stílusokban. Persze én ezt a végtelenségig tűrjem?

Azt meg végképp nem értem miből gondolod, hogy nem lesz meg az, amit szeretne?! Már csak 3 hónapot kellene egyébként várnia, amíg a pénz összejön. Nem 2 forintról beszélünk, hanem 10.000€-ról.

A családja pedig nem szivat senkit. 1 vita zajlott le előttük. Azt szeretnék, hogy helyre hozzuk, de szerintük sem a házasság lesz erre a megoldás.

Ha hasonló sérülésed van, kérlek ne rajtam töltsd le. Vagy netán ilyen házasságban élsz? Nem az jön le a személyiségedből, hogy boldog lennél. Én meg nem szeretném negativitásban leélni az életem. Megoldásért jöttem. Ha nem akarnám elvenni, nem írnék itt most veled, mert elhagyom őt a pics@ba azt' kész.

Először ezt a mérgező közeget szeretném megszüntetni és úgy össze házasodni, hogy tudom ez tartós marad.

2024. jan. 7. 10:14
 25/29 anonim ***** válasza:

Úgy kb évente 1-2 alkalommal

Érdekelne a

- veszekedések oka

szinte mindig faxságok, legutóbb valami rántás-probléma emlékezetem szerint

- időtartama

néhány óra

- békülés formája (ha van)

egyszerűen abbahagytuk, mert rájöttünk, hogy nevetséges az egész

- mennyi ideje vagytok együtt, illetve házasok

26 év élettársi kapcsolat

- mennyi idősek vagytok

43N 59F

#21-re: nálunk szerencsére egyikünk sem házasság-párti, úgyhogy ez soha sem volt még vitatéma sem...

2024. jan. 9. 01:30
 26/29 anonim ***** válasza:
Kérdező (#24) én már rég közöltem volna a csajjal, hogy legyen szíves rá egyetlen valid okot is mondani, hogy egy férfinek Magyarországon a 2020-as években miért éri meg a házasság intézménye, miféle érdeke fűződik hozzá?... (jó eséllyel nem fog tudni rá mondani semmit, mert szerintem nincs ilyen)... és akkor meg lehet kérdezni tőle, hogy nem tartja e betegnek valakit olyannal szekálni, amihez az illetőnek semmiféle tényleges érdeke sem fűződik...
2024. jan. 9. 01:50
 27/29 A kérdező kommentje:

26

Kérdésedre a válasz az volt (már régebben rá kérdeztem, hogy ennek mi előnye lenne), hogy ha orvost hív, bárkit a nevemben, akkor sokkal egyszerűbb az intézkedés. Családtagot ugye másképp tartanak, mint egy párt. Emellett.. "ez nem érdek, hanem család és szeretet. Az, ami egyesít minket." ami rendben is van, csak akkor álljon szilárd lábakon. Nem szeretném magam bezárni egy rossz kapcsolatba, majd válni és ezzel veszíteni időt és pénzt a válással. Sajnos megrögzött és hajthatatlan. Viszont, ha most nem tartok ki mellette, hogy az ő célja is érvényesüljön, majd azt gondolja szándékosan bújok ki alóla, pedig nem. Csak már kezd az őrületbe kergetni. Tehát az egyetlen megoldás a kapcsolat javítása. Nem látok más lehetőséget.

A házassági szerződés sem megoldás, mert állítólag nem visszavonható/módosítható. Ez az ötletem volt még arra az esetre, ha most esküdnénk. Arra az időszakra, amíg ilyen labilis a kapcsolatunk. De aztán hagytam is a témát, mert majd megölt, amikor ezt meghallotta.

2024. jan. 9. 10:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező (#27) így lenne ötösöm a lottón, mint hogy ezt hozta fel:) (nekem anno anyámmal voltak ilyen háborúim - na vele 3 perc alatt össze tudtunk veszni naponta többször - ő akart belenyomni házasságba)... a helyzet az, hogy ez a probléma sokkal egyszerűbben és simábban megoldható azzal, ha irattok a közjegyzőnél egy papírt, amivel egymást bízzátok meg a másikkal kapcsolatos mindenféle EÜ helyzetben való eljárással és döntéssel... és akkor az tényleg mindenféle helyzetben tök egyértelmű, fel sem merülhet, hogy mást tájékoztassanak, kérdezzenek...
2024. jan. 9. 10:26
 29/29 A kérdező kommentje:
28.ez egy nagyon jó ötlet. Legközelebb felhasználom :D
2024. jan. 18. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!