Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a pasitok több 100 csajjal streakelne naponta?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, már együtt élünk. Alapból nincsen problémánk, nagyon jól megvagyunk. Viszont engem nagyon kezd zavarni, hogy több 100 csajjal streakel snapchaten, folyamatosan jelölgetik be újak és vagy napi 3 streaket küld. Engem zavar kicsit mert ha nem akar ismerkedni akkor minek. Barátainak küldje el messengeren meg akikkel jóba van aztán kész. De ne több 100 csajnak napi szinten. Aztan varja hogy ki reagál rá...

Én inkább töröltem a snapemet és boldog tudatlanságban vagyok, hogy nemtudom miket küld. 😅 Még nem beszéltem vele erről mert nemtudom jogos e beleszólnom. Vélemény?

2023. máj. 25. 06:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Azt se tudom mi az a streak. 😂

Szerintem ő ennek él, rá van szokva és lehet új jelöltet is keress mélyen legbelül.

De még hogyha az utolsó verzió nem is állja meg a helyét azért az eléggé cink, hogy napról napra streakel, vagy mi.

Hasznosabb dolgokat is tehetne egyedül és veled is.

2023. máj. 25. 07:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Volt hogy zavart instán egy csaj, mikor megmondtam akkor minden nélkül ignorálta. Ezt a snapchat hülyeséget gimis kora óta csinálja, lehet csak megszokás és tényleg megkéne kérnem, hogy hanyagolja 😃 (Amugy a Sreak: minen nap küld egy képet, olyasmi mintha minden nap tennel ki insta storyt csak ezt uzenetben kukdod)
2023. máj. 25. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem járnék olyan kisfiúval, aki ezeken éli az életét. Engem ez nagyon irritálna.
2023. máj. 25. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. máj. 25. 08:15
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

És 100 csajnak streaket küld, várja, hogy mit ír, vagy küld rá vissza? Obsszeszív állapot és hiába fogod mondani, hogy szokjon le róla, vagy kevesebbet küldjön ideig-óráig lesz siker, ha egyáltalán hallgat rád.

Én se tenném magam többet vele.

2023. máj. 25. 08:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az, hogy zavarna, hanem egyenesen kiábrándulnék belőle. Gyerekes.
2023. máj. 25. 08:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem valami felnőttes tényleg. Gimiben snapchateltem de nem random palikkal hanem barátokkal. Nekem nem fér bele, hogy más csajokkal bármit is csináljon, persze nyilván barátokkal munkatársakkal beszélget az oké, de kúrólájkolgatni meg streakelni szingliként lehet, együttélős kapcsolatban nem.
2023. máj. 25. 09:08
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Hobbija, élete nincs, vagy mi?
2023. máj. 25. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8 hát igen, ezt az időt fordíthatná karrierépítésre vagy sportolásra is, vagy valami közhasznú dologra.
2023. máj. 25. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem csak az erdekel hogy egy felnottnek hogy a p..csaba van erre ideje :D
2023. máj. 25. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!