Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idő múlva bekultetek ki?
Nyilván minden szakításnak oka van.
De létezik pozitív kimenetelű is
5# esete az ezerből egy.
Én se kezdenék exekkel..
Távkapcsolatomban 1 év után tűrhetetlennek éreztem exem hozzáállását. Valójában csak 40 k.m. volt köztünk, de az életéből egyéb körülmények okozták ezt hétvégi távkapcsolatnak. Én változtatni akartam, ő nem nagyon hajlott rá. Megingott a bizalom és kissé vehemensen szakítottam. Pedig látszott, hogy nem jó neki. Igazából nem tetszett a munkája, hosszútávú betegséget kapott, próbált apellálni végkielégítésre, nem kapta meg, felajánlottam itteni lakhatást új közös élettel, közben szimatolni és kavarni kezdett az exe. Az exével barátok maradtak és eddig nem is volt gond az 1 év alatt. De valamit bekavart és hazudott valamiben, amit az akkori párom nem hitt el. Ez is hozzájárult az egészhez. De valahogyan mégsem tudtuk elengedni egymást 4 hónap alatt, folyamatosan vitáztunk az egészen. Találkoztunk, újra fellobbant a szikra, túl vehemensnek éreztem a korábbi döntésemet, meg akart próbálni változni, újra belefogtunk. Igazából furcsa módon kicsit jobb lett a kapcsolat és több napot szánt rám, bár a vége ugyanez lett 2 év előtt. Harapófogóval húztam ki valami régi sztori felbukkanásakor, hogy exével 5 év alatt mikor költözött össze. Semmikor! Ugyanúgy távkapcsolat volt. Na ott borult a bili. Nem szakítottam, csak elkezdtem újabb megingás miatt fosul viselkedni és ő borított csúnyán. Csúnyábban, mint én megérdemeltem volna. Ez sokáig rossz volt és haragudtam rá, de már elengedtem. Nem gondolom úgy, hogy a békülés mindenképpen rossz döntés volt. Biztos vagyok benne, hogy vele kellett lennem... Csak ő valamiért balfék volt és nem tudott pöcegödrös legyökerezéséből kimászni. Sajnálom is.
A következő sztori viszont jelenlegi párommal nagyon kirívó és rendhagyó. Irónikusan mindig ilyen kérdések jönnek. :-) Pedig tényleg nem akarnék már ezen pörögni. Rövidebben: voltak mentális útra terelődött problémái, volt egy gonosz ember az életünkben, ő felhasználta, elmart minket, egész társaság lett ellenem, én nem hagytam ennyiben, 2 év után kaptam vissza, együtt élünk, a társaság el lett zavarva, párommal minden a legnagyobb rendben van. Valójában eredetileg saját szándékból nem szakítottunk volna. S most tartjuk magunkat ahhoz, hogy ezután plána mindent is legyőzzünk. Egyébként első időszakban is sok dolgon verekedtük át magunkat. Már a gonosz dög előtt is. A mi kapcsolatunk remélhetően most már tényleg olyan lesz, ami tűzön-vizen és mindenkin átmegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!