Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paul Walker nem volt túl sovány?
16
Hát ezen a képen egy bő póló van rajta, nem igazán látszik a valós alakja. Ahol meg látszik ott elég jól néz ki. :)
Senki nem azt mondta, hogy kigyúrt, hanem azt, hogy egy teljes normális, sportos fizikuma van ami manapság sajnos a férfiak 90%-nál jobb. Azon a képen amit linkeltél amúgy is túlméretezett póló van rajta, legalább 1 mérettel nagyobb mint ami neki való lenne, így eleve előnytelenül fog mutatni a fizikumát illetően.
[link] gondolom ez is ugyanaz a kép, és az alkarján, vállain látszik, hogy látott már edzőtermet belülről.
Kérdező szerintem ezt ne erőltesd tovább.
Walker testalkata teljesen rendben volt, linkelhetsz bármilyen fotót.
Ráadául jó magas is volt, 188 cm.
Ne kritizál olyan embereket akik a tiednél egészségesebb és esztétikusabb testalkattal, külsővel rendelkeznek.
Ha kövéren jól érzed magad, akkor maradj úgy, ha meg nem, akkor törekedj arra, hogy te is jobban nézz ki.
Paul Walker 188 centi volt és az ügynökségei ilyen 80-83 kiló körülre írják a legtöbb szerepében.
A halálos iramban filmekben főleg a korai részekben bő cuccokat hordott de azokban is látszik hogy kibaxott jó vall-csipo aránya van, amit sok lany eléggé szeret.
De volt egy ilyen tengeres filmje Jessica Albaval abban látszik hogy elég jó teste volt amúgy is (mindkettőnek :D).
175 centi 95+ kilósan te leginkább az erőemelős, gymbro male gaze elvárásoknak felelsz meg, a lányok perspektívája (female gaze) egész más. Érdemes olvasni róla sok újat tud meg az ember, én férfiként sok újat tudtam meg.
Amúgy a halálos iramban 2ben sztem direkt is öltöztették így hogy kijöjjön a kontraszt, hogy Brian a szépfiú Roman meg egy tank:D
Ebből a filmből van a linkelt kép, itt 1:55 után látszik hogy hogy nézett ki, sztem jól állt neki.
https://www.youtube.com/watch?v=qKl7nAuA4t8
Kösz amúgy hogy eszembe juttattad, vizsgára kellene tanulnom de gyerekként vhs-en az egyik kedvenc filmem volt, este meg fogom nézni:D
Hát, azért nem mondom, hogy tökéletes teste van ebben a jelenetben, de basszus... :D
Egyáltalán nem túl vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!