Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Paul Walker nem volt túl sovány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paul Walker nem volt túl sovány?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban felszedtem picit, és a barátnőm célozgatott rá, hogy fogynom kellene. Kérdezem, hogy szerinte mi lenne az ideális súly, neki mi tetszene? Erre azt mondja, hogy kb olyan mint Paul Walker a halálos iramból. Na most én eleve 90ről indultam, amikor megismert, most pedig 98 vagyok. Ez a Paul gyerek (isten nyugtassa) szerintem kb 65 kg...hogy lehet ez normális/esztétikus?? Az ilyen cingár, szúrós csontú faszik jönnek be a nőknek?

2024. jan. 4. 07:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Neki igen.
2024. jan. 4. 08:23
 2/30 anonim ***** válasza:
65%

Elöször is garantáltan NEM 65 kg, hanem inkább 70-75, csak nem zsírdisznó, hanem emberi alakja van, értelmes mennyiségü izomzattal, semmi esetre sem cingár, csontos.

Másodszor a 90 kg igen sok, a 98 leg még disznóknál is vágósúlynak számít.

A barátnödnek van igaza, nem ártana normál súlyra fogyni, nem pedig hözöngeni.

2024. jan. 4. 08:34
 3/30 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem teljesen jól nézett ki, nem volt cingár. Szép szálkás , formás. Sajnos te vagy a túlsúlyos, nem véletlenül célozgatott a barátnőd. Amúgy meg mindenkinek más jön be, engem pl nem zavar ha egy pasin van némi túlsúly, ha amúgy nem hagyja el magát és alatta izmos, sportos. Viszont mindegy is hogy nekem mi fér bele, a felesleges zsír mindig egészségtelen.
2024. jan. 4. 08:38
 4/30 anonim ***** válasza:
72%
Valahol olvastam, hogy 188 centi magas, és 84 kg volt. Ami elég kevésnek tűnhet a közel 190 centis magasságához képest, de nem volt túl sovány. Izmos és szálkás volt, vékony, de nem túl sovány.
2024. jan. 4. 09:33
 5/30 anonim ***** válasza:
86%

ha egy picit is utánakeresel, 80+kg volt, egy nagyon egészséges fizikummal. Te nem tudom hol élsz, ha ő neked 65 kilónak tűnik.

10/9.5 férfinál jobb teste volt, veled van a baj jelen esetben

2024. jan. 4. 10:15
 6/30 anonim ***** válasza:
86%
De nem ám. Nagyon jól nézett ki. 😍
2024. jan. 4. 10:26
 7/30 anonim ***** válasza:
67%

Nem hiszem hogy 65kilós lenne.Eleve van szerintem 175cm és olyan 70-75kg-t mondanék rá.

Párom 172cm 68kg. Nem szúr a csontja nyugi.Én 52kg vagyok szóval nem is jönnek be a 80-90kilós férfiak.

2024. jan. 4. 10:33
 8/30 A kérdező kommentje:

Azért tünt nekem 65 kilónak, mert képernyőn valahogy alacsonyabbnak is láttam, ilyen alakhoz pedig kb a saját magasságom vettem alapul, ami 175 cm.

De ha azt mondjátok, hogy 188 cm, akkor is kevésnek tünik a 80kg.

2024. jan. 4. 10:50
 9/30 anonim ***** válasza:
90%
Fuhh, 175 centhez a 98 kg nagyon sok...
2024. jan. 4. 10:56
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

DEHOGY kevés, férfiaknál ez teljesen normális, ha van rajta izom, zsír meg nem igazán.

A barátnödnek van igaza, kezdj el sportolni meg lefogyni, akkor emberi kinézeted lesz.

2024. jan. 4. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!