Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paul Walker nem volt túl sovány?
Elöször is garantáltan NEM 65 kg, hanem inkább 70-75, csak nem zsírdisznó, hanem emberi alakja van, értelmes mennyiségü izomzattal, semmi esetre sem cingár, csontos.
Másodszor a 90 kg igen sok, a 98 leg még disznóknál is vágósúlynak számít.
A barátnödnek van igaza, nem ártana normál súlyra fogyni, nem pedig hözöngeni.
ha egy picit is utánakeresel, 80+kg volt, egy nagyon egészséges fizikummal. Te nem tudom hol élsz, ha ő neked 65 kilónak tűnik.
10/9.5 férfinál jobb teste volt, veled van a baj jelen esetben
Nem hiszem hogy 65kilós lenne.Eleve van szerintem 175cm és olyan 70-75kg-t mondanék rá.
Párom 172cm 68kg. Nem szúr a csontja nyugi.Én 52kg vagyok szóval nem is jönnek be a 80-90kilós férfiak.
Azért tünt nekem 65 kilónak, mert képernyőn valahogy alacsonyabbnak is láttam, ilyen alakhoz pedig kb a saját magasságom vettem alapul, ami 175 cm.
De ha azt mondjátok, hogy 188 cm, akkor is kevésnek tünik a 80kg.
DEHOGY kevés, férfiaknál ez teljesen normális, ha van rajta izom, zsír meg nem igazán.
A barátnödnek van igaza, kezdj el sportolni meg lefogyni, akkor emberi kinézeted lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!