Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paul Walker nem volt túl sovány?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban felszedtem picit, és a barátnőm célozgatott rá, hogy fogynom kellene. Kérdezem, hogy szerinte mi lenne az ideális súly, neki mi tetszene? Erre azt mondja, hogy kb olyan mint Paul Walker a halálos iramból. Na most én eleve 90ről indultam, amikor megismert, most pedig 98 vagyok. Ez a Paul gyerek (isten nyugtassa) szerintem kb 65 kg...hogy lehet ez normális/esztétikus?? Az ilyen cingár, szúrós csontú faszik jönnek be a nőknek?2024. jan. 4. 07:39
11/30 anonim válasza:
A magasságodhoz 70-75 kiló lehetne a maximum, na nem zsír, hanem izom nagy része
12/30 anonim válasza:
175 centivel 98 kilósan max akkor nézel ki jól, ha 5+ éve edzel, krva szigorú diétád van, és nem sajnálod a szteroidot se. Most gondolom a három közül egyik sincs meg, szóval mielőtt olyan szavakkal illetnéd Pault hogy, cingár, meg szúrós csontú, tedd rendbe magad.
13/30 A kérdező kommentje:
#9, tudom , hogy sok, a 90 is az volt. De a Paul Walker alkatát azért túlzásnak tartom. Ezt nevezik szálkásnak, mikor kiállnak csontjai?
2024. jan. 4. 11:07
14/30 anonim válasza:
15/30 A kérdező kommentje:
14, a google fotókon még valóban jól néz ki, szerintem is. De a filmekben vékonyabbnak látszik, főleg az első két részben. Az akkori alakjára célzott a barátnőm.
2024. jan. 4. 11:13
17/30 A kérdező kommentje:
A pinterestes fotón képzeljétek, hogy csak 175 centi. Hát nem 65 kilónak néz ki? :D
2024. jan. 4. 11:20
18/30 anonim válasza:
Hiába vergődsz, ez az egészséges, vonzó testalkat. Nem kell mindenkinek kigyúrnia magát, ezt látod az utolsó képen, amit te linkeltél. De te egy borzalmasan elhízott alak vagy, aki egyelőre nem ismeri ezt fel, hanem mentegeti magát agresszíven. Annyiban igazat adok neked, hogy azt a barátnőd sem gondolhatta komolyan 90 kilós korodban, hogy pikkpakk megkarcsulsz. Szal valszeg alapvetően bejön neki az erpően mackós formád is.
19/30 anonim válasza:
HOL állnak ki a csontjai? Még véletlen sem, mindenhol izmos, ha szerinted ez sovány vagy cingár, akkor baj van a felfogásoddal
20/30 anonim válasza:
Megnéztem, hát igazi kaliforniai strandfiú.
Tulajdonképpen mi volt a célod ezzel a kérdéssel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!