Melyik whiskey a legjobb ezen az áron?
Gondolok én a Jack Danielsre, Jim Beamre, Balentinesra, Johnnie Walkerre...
Ezek közül melyik a legjobb avagy ezen túl.
Kb. ebben az árfekvésben lehet kapni a Lidlben egy Ben Bracken nevezetű italt.Szerintem az egész jó.Nem vagyok a szakértője a témának;de abban én érzek némi élvezhető,kellemes ízt..
Az ilyen kérdésekre mindig azt válaszolom, hogy fogalmam sincs, neked melyik a legjobb, ülj be egy komolyabb bárba és kóstolgass. Esetleg vegyél ilyen kisüvegeseket :-)
Ezek közül nem iszok.
A Jameson a kedvencem, de a Tullamore is hasonló àrban van.
Ebben az árkategóriában a whiskyk ma már nem igazán önálló italnak valók, hanem kólába stb. (elég ránézni a reklámokra, általában még a gyártók se égetik magukat azzal, hogy ezeket érdemes lenne tisztán inni), de ha mégis kell valami, akkor a Jack Daniel's No.7 szerintem a mai napig is elfogadható, illetve ha szereted a markánsabb, vadabb ízeket, akkor Ben Bracken.
Ilyen Ballantine's Finest, Johnnie Red, Jim Beam dolgokért már nem adnék pénzt, sokkal szebb napokat is láttak ezek a kiadások...
6
A Ballantine's és a Johnnie Walker azok skót italok.A bourbon meg Amerikában honos..
Jack és Jim kukorica bourbon.
Én a másik kettő maláta whiskey közül választanék a felsorolásból.
Amúgy meg vmi single maltot.
ma 16:19
Fejtsd már ki légy szíves, mert lasan tíz éve vadászok ennek a magyarázatára. Honnan van ez a baromság, hogy a bourbon az nem whiskey?
(Most hogy a Ballantine's meg a Johnnie Walker az milyen bourbon, azt hagyjuk, túl vicces ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!