Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "kötelező" elmennem nyaralni velük?
Nem vagyok utazós fajta. Otthonülős sem, sőt, de utazni nem szeretek. Erre barátnőm bejelentette, hogy megyünk a családjával nyáron 1.5 hétre egy olyan helyre nyaralni, amit nem is szeretek (mármint az országot). 9 óra autózás oda, ennyi vissza. Nem szeretek várost nézni, nyáron meg főleg, mert nem bírom a meleget. Én mondtam, hogy nem szeretnék menni, mert ennyiből akár a tengerpartra is lejutnánk. Hatalmas a sértődés, és szinte kötelező mennem, elvégre a szülei kifizetik. De azt senki nem érti meg, hogy ez nem a pénzen múlik, nem is csak arról, hogy van-e ehhez kedvem, hanem ez nekem egyenesen rossz lenne.
Tényleg bunkó vagyok, amiért nemet mondok?
Azzal van a baj, hogy birtokló és kötelezni akarja.
Nálunk én vagyok utazgató-túrázó és párom sajnos kissé mozgássérült, nem jöhet akárhová. Ebből semmi probléma nincs, megyek egyedül és - könnyebb helyre - vele is felváltva.
Jajj engem is kényszerítettek volna, 12 órás autó út, pedig repülők is mennek oda, egy teljes hét egy olyan anyós jelölttel, akit utálok :D Szerencsére vége lett a kapcsolatnak. Pedig magához a nyaraláshoz volt kedvem, de már amikor lefoglalták is tudtam, hogy addig úgyis szakítunk, ha elmentem volna, és ott összeveszünk, fogalmam sincs, hogy jutottam volna haza...
Gáz ha így bejelentik. Ne menj. Én is utálok várost nézni.
Utolsó, te nagyon el vagy tévedve.
Ez az "én bárhová elmennék a szerelmemmel" duma full bullshit.
Én például utálok utazni, de bevállalom, ha olyan helyre megyünk, ahova én is vágyok és ott azt csinálok, amit én akarok.
A kötelező városnézés, múzeumlátogatás és egyebek baromira nem vonzanak, főleg nem 40 fokban. Ellenben a tengerparton naphosszat elheverészek és pancsolok.
Fuj de leuraló tipus en menekülnek ettől a nőtől es a családjától.
Tudom mit beszélek, engem sajnos anno sokszor "rabeszeltek" vagyis amolyan kötelezőnek ereztem kulonben ténylegesen szerződés volt amikor bejelentettem hogy nem megyek.
Csak utólag jöttem rá hogy manipuláltak, es mentem velük mindenfele de ez volt a természetes. Utanna az is természetes volt hogy beleszoljanak mit es hogyan csináljunk ugy hogy eszre se vettük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!