Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "kötelező" elmennem nyaralni velük?
Nem vagyok utazós fajta. Otthonülős sem, sőt, de utazni nem szeretek. Erre barátnőm bejelentette, hogy megyünk a családjával nyáron 1.5 hétre egy olyan helyre nyaralni, amit nem is szeretek (mármint az országot). 9 óra autózás oda, ennyi vissza. Nem szeretek várost nézni, nyáron meg főleg, mert nem bírom a meleget. Én mondtam, hogy nem szeretnék menni, mert ennyiből akár a tengerpartra is lejutnánk. Hatalmas a sértődés, és szinte kötelező mennem, elvégre a szülei kifizetik. De azt senki nem érti meg, hogy ez nem a pénzen múlik, nem is csak arról, hogy van-e ehhez kedvem, hanem ez nekem egyenesen rossz lenne.
Tényleg bunkó vagyok, amiért nemet mondok?
Mióta vagytok együtt?
Nem vagy bunkó, jogodban áll nemet mondani. Előbb kellett volna Téged megkérdeznie, minthogy a tudtod nélkül, a hátad mögött elkezdje leszervezni az utat.
Nem vagy bunkó. Mondd meg nyugodtan, hogy neked nem fér bele most másfél hét ilyen útra. Nekem se biztos, hogy lenne kedvem másfél hétig egy félig idegen családhoz alkalmazkodni.
Szerintem tőlük túlzás és erőszakos, ha ennyire erőltetik.
Vegyél elő egy határozottabb jellemet... Mondd meg így, ahogyan tanácsolták a többiek... Nem akarsz odamenni, nem beszélte meg és nem kérdezte meg, nem áll az alku, punktum, és nem vagy kíváncsi a témára.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!