Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a páromnak nagyon jó teste, és ezért keményen meg is dolgozik, akkor jó az ha én is dicsérem a testét? Szerintem az nagyon gáz lenne, de lehet neki meg jól esne. Azért vagyok ebben bizonytalan mert a volt párom szakításkor ezt szóvátette.
Szerintem az sokkal többet ér, ha ez motiválna annyira, hogy te is dolgozzál magadon és tök jó közös program lehetne, ha van hozzá türelme, amíg beletanulsz.
+ Így beleláthatnál jobban az ő világába.
Minden ép lelkű embernek jólesik, ha dicsérik olyan miatt, ami
a) igaz
b) és az ő erőfeszítésének, munkájának az eredménye.
Ha az exedet ez zavarta, akkor ő egy lelki sérült volt. Örülj, hogy ex lett belőle!
Nem kell ezt túlgondolni, a párommal mi is kölcsönösen dicsérjük a másik testét, mert az ilyesfajta bók is jól tud esni. Nyilván mindenki más, de hidd el, a férfiak többségének ugyanúgy jól esik, ha a vonzalmadat szavakban is kifejezed.
Egy férfi lehet sármos, helyes, jóképű, jó vágású és hasonlók; ezt neked kell kipróbálgatod, hogy neki melyik kifejezések tetszenek a legjobban. Amikor például szexeltek, ott még természetesebben jöhetnek a bókok, attól függően, hogy éppen mit csináltok. Nem kell ezt ennyire túlgondolni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!