Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor miért jön a barátom az exeimmel?
Előfordult már hogy szakítani akartam vele, mert úgy éreztem elhanyagol. Nekem nem tetszik az hogy még a heti 2 nap találkozót is visszamondja. Mostanában pedig azt csinálta, hogy akár kéthetente is lemondta a találkozót. Azért csak ennyiszer találkozunk, mert nem élünk együtt. Azt is szerette volna, ha együttélés nélkül veszünk közös házat, de ebbe nem mentem bele, mert túl kockázatosnak látom.
Mikor ezt elmondom neki, akkor mondja, hogy az exeim még ennyit sem tettek meg értem, meg hogy gondolkozzak el, ilyen nagy igényekkel vajon kelleni fogok másnak is.
"gondolkozzak el, ilyen nagy igényekkel vajon kelleni fogok másnak is."
Semmi köze (nem lett volna) az ezeidhez, ha nem beszéltél volna róluk.
Most legyél hálás, hogy ő elfogad és vele lehetsz.
Boldog, elégedett és hálás vagy?
Csak lehúz, nem becsül.
Az üzenete dekódolva: nem én vagyok kevés, hanem a te elvárásaid túl magasak. Ha azt mondod, hogy én kevés vagyok, akkor gondolj csak vissza az exeidre, és akkor rájössz, hogy én vagyok az eddigi legjobb csávód. Úgyhogy ahelyett, hogy bennem keresed a hibát, inkább becsülj meg engem jól, mert láthatod, hogy ennél jobbat eddig sem kaptál, ezért inkább vegyél vissza.
Finoman szólva nem valami szimpatikus attitűd, de az itt nem látszik, hogy milyen kritikákra vágott vissza.
Hűha, szerinted ez egy párkapcsolat? 😮
Szerintem semmi köze hozzá.
Ilyen messze laktok egymástól, hogy csak ennyiszer találkoztok vagy miért?
Mellesleg ahogy el ezen úgy irányít ahogy akar. Zsarol, hülyének néz.
Meg ezek szerint Ő nem is akar veled osszekoltozni soha?
Szerintem gondolkozz el hogy ennek az egésznek mi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!