Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szakításkor azt mondja megpróbáltuk, nem jött össze és ennyi?
Figyelt kérdés
Nem is akarta megmenteni, pedig állítólag szeret..2019. máj. 20. 07:33
1/9 anonim válasza:
Akkor nem szeretett ennyi.bar fontos az is miert volt a szakitas.ha negcsaltad akkor ertheto de ha csak valami piti dolog miatt akkor nemszeretett igazan
2/9 A kérdező kommentje:
Azért mert kértem, hogy legyen csók a kapcsolatunkban 5 hónap után, mert kezdettől fogva nincs és nekem szükségem van erre. Meg mert nem lehet kérni tőle semmit, de én megteszek mindent érte,kérnie se kellett..
2019. máj. 20. 08:02
3/9 anonim válasza:
Ahol az alap dolgokat is kérni kell az már régen baj. Örülj hogy megszabadultál tőle mert szeretni nem igazán szeretett az biztos.
4/9 anonim válasza:
5 hónapig még csók sem volt?
Neked nem egyértelmű? Megismert és bumm nem kellesz ennyi, nem szeretett még csak nem is vonzódott hozzád túlzottan, még jó, hogy nem húzta túl sokáig
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom csak úgy fáj, az elején olyan romantikusnak mutatta magát, olyan boldog voltam, láttam az arcán, hogy szeret, de elmúlhatott neki :(
2019. máj. 20. 11:30
7/9 anonim válasza:
Az elején romantikusnak mutatta magát, de csók sem volt? :D Omájgád.
8/9 A kérdező kommentje:
1 hétig nagyjából volt, aztán már csak szájra puszi.
2019. máj. 20. 12:37
9/9 anonim válasza:
Érett és komoly felnőtt nőnek tartod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!