Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges szakításkor azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges szakításkor azt mondja megpróbáltuk, nem jött össze és ennyi?

Figyelt kérdés
Nem is akarta megmenteni, pedig állítólag szeret..
2019. máj. 20. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor nem szeretett ennyi.bar fontos az is miert volt a szakitas.ha negcsaltad akkor ertheto de ha csak valami piti dolog miatt akkor nemszeretett igazan
2019. máj. 20. 07:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért mert kértem, hogy legyen csók a kapcsolatunkban 5 hónap után, mert kezdettől fogva nincs és nekem szükségem van erre. Meg mert nem lehet kérni tőle semmit, de én megteszek mindent érte,kérnie se kellett..
2019. máj. 20. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahol az alap dolgokat is kérni kell az már régen baj. Örülj hogy megszabadultál tőle mert szeretni nem igazán szeretett az biztos.
2019. máj. 20. 08:59
 4/9 anonim ***** válasza:

5 hónapig még csók sem volt?

Neked nem egyértelmű? Megismert és bumm nem kellesz ennyi, nem szeretett még csak nem is vonzódott hozzád túlzottan, még jó, hogy nem húzta túl sokáig

2019. máj. 20. 09:21
 5/9 lilla64 ***** válasza:
Hagyd elmenni,ez nem szerelem.
2019. máj. 20. 10:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom csak úgy fáj, az elején olyan romantikusnak mutatta magát, olyan boldog voltam, láttam az arcán, hogy szeret, de elmúlhatott neki :(
2019. máj. 20. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Az elején romantikusnak mutatta magát, de csók sem volt? :D Omájgád.
2019. máj. 20. 12:12
 8/9 A kérdező kommentje:
1 hétig nagyjából volt, aztán már csak szájra puszi.
2019. máj. 20. 12:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Érett és komoly felnőtt nőnek tartod magad?
2019. máj. 20. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!