Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell érthetőnek lenni szakításkor?
Olvastam hogy ez segít a másiknak a lezárásban.
De minél részletesebb a dolog annál inkább
Egyáltalán ha együtt élnek hogy van a szakítás? - mert utána kellemetlen egy légtérben maradni, meg a sírást hallgatni.
Szerintem az a korrekt és azt a legkönnyebb mindenkinek lezárni ahol nem maradnak kérdések és érthetően elmondod a másiknak, hogy mi miatt/mik miatt nem akarsz vele tovább együtt lenni.
Nekem pl.: most épp azért nehéz lezárni valakit (még csak kapcsolat se volt) mert túl sok kérdésem van/lenne, túl sok dolgot nem értek de tudom, hogy úgyse kapnék egyikre se választ. Próbáltam. Ha érteném könnyebb lenne.
Ha együtt laktok és neki kell költöznie, akkor azt is meg kell beszélni. Ha van hová mennie, pl szülőkhöz, akkor valószínűleg minél előbb összecsomagol.
Meg nem csak érthetőnek, de őszintének is kell lenni. Most már úgyis mindegy, ha megsértődik, ha nem, de legalább tanul is a hibáiból. Így könnyebben le tudja zárni.
Az egész szakítás rohadt kellemetlen, de egyszer kell túlesni rajta. Sírás biztos lesz, de nem szabad engedni és visszakozni. Az csak ront az egészen, és legközelebb még nehezebb lesz szakítani. Tovább fog sírni meg könyörögni, mert egyszer már bevált, vagy egyáltalán nem veszi komolyan, hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!