Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen mondatok és érzések után miért csodálkozik hogy nem érzem hogy jöhet a gyerek?
Itthon ülünk, mint lakótárs, mondtam hogy ugy erzem ezen javitva ujra kozel kerulhetnénk
egymáshoz. Ő nem akar már semmit tenni. Őt nem szereti senki, az ő véleménye nem számít stb..ő itthon akar maradni és depis lenni. Minek dolgozzon ennyit stb.
Én ezt nem érzem így ahogy ő mondja és az őt körülvevő embereken sem ezt látom,hogy így viszonyulnak hozzá..
Tehát jól értem, hogy a csaj már abba betegedett bele, hogy nincs gyerek. Te meg pont a rosszkedvere hivatkozva nem akarsz gyereket?
Te egyáltalán nem akarsz gyereket, minek hitegeted? Már számtalan kérdést kiirtal ezzel kapcsolatban, de akkor is ugyanez a válasz! Minek kinzod ezt a szerencsétlen not?
Mit játszod itt az eszedet? Egy utolsó ghechi szadista vagy, aki ezt élvezi, hogy a halálba szekálja a nőjét.
Már nem szeret. Már nem akar tőled semmit. Lehet, hogy gyereket akarT, de szerintem tőled már azt se.
Az a legszánalmasabb, hogy mikor végre összeszedi magát, hogy szakítson, akkor te könyörgöd vissza.
Miattad depressziós. Ezek pedig a tünetei. Élvezd, b+! Sokat dolgoztál rajta, hogy ide eljusson a nőd. Ne aggódj, nem sokára kifekszik a sínekre, vagy bekap egy marék panadolt, vagy hasonló, aztán ő végleg kilép. Te meg majd játszhatod az agyad, hogy milyen szuper volt a párkapcsolatotok, belehalt a boldogságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!