Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők elhanyagoljàk párjaikat, aztán megcsaljàk őket, hogy mennyire elhanyagoltak?
Nem kaptam én be semmilyen csalit, ez egy teljesen átlagos kérdés itt. Tucatnyi ilyen kerül kiírásra naponta, vannak ennél sokkal inkább összeugrasztók is. Itt csupán arról szól a kérdés, hogy sok nő számára egy kellemetlen és kínos jelenséget mutat be, amit ők leginkább próbálnának eltitkolni. Hiszen lerántva róla a leplet már egyre többen látják át ezeket a praktikákat is, és nem fog működni olyan jól. Hogy az ilyen telhetetlen és hálátlan nőket nem szabad táplálni és etetni hiszen teljesen tévút, hanem sokkal inkább a kukában a helyük. És normális nőket kell választani, ők sokkal inkább megérdemlik amit valóban nyújtani akar és tud a másik fél.
Valamiért ez sokaknak fáj itt. Holott akinek nem inge, nem is értem miért veszi magára. De ha már egyetlen embernek is segített a válaszom hogy ne kezdjen ilyen hálátlan és kihasználós nővel, akkor megérte a kérdés és a válasz is.
Nincs normális nő. Sajnos nincs.
F, 44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!