Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők elhanyagoljàk párjaikat, aztán megcsaljàk őket, hogy mennyire elhanyagoltak?

Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9-es sikerült normális not választani?
2024. jan. 1. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem kaptam én be semmilyen csalit, ez egy teljesen átlagos kérdés itt. Tucatnyi ilyen kerül kiírásra naponta, vannak ennél sokkal inkább összeugrasztók is. Itt csupán arról szól a kérdés, hogy sok nő számára egy kellemetlen és kínos jelenséget mutat be, amit ők leginkább próbálnának eltitkolni. Hiszen lerántva róla a leplet már egyre többen látják át ezeket a praktikákat is, és nem fog működni olyan jól. Hogy az ilyen telhetetlen és hálátlan nőket nem szabad táplálni és etetni hiszen teljesen tévút, hanem sokkal inkább a kukában a helyük. És normális nőket kell választani, ők sokkal inkább megérdemlik amit valóban nyújtani akar és tud a másik fél.

Valamiért ez sokaknak fáj itt. Holott akinek nem inge, nem is értem miért veszi magára. De ha már egyetlen embernek is segített a válaszom hogy ne kezdjen ilyen hálátlan és kihasználós nővel, akkor megérte a kérdés és a válasz is.

2024. jan. 1. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
14%

Nincs normális nő. Sajnos nincs.

F, 44

2024. jan. 1. 14:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez a szutykos, ezt nem kell komolyan venni. Ez csak a Barbie babát látott meztelenül.
2024. jan. 1. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, fiúk, éjfélkor nem csengetett be a 10/10-es modell?
2024. jan. 1. 17:57
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
Hogy hanyagolt el a nőd? Nem törölte ki a fenekedet? Nem értem a kérdést.
2024. jan. 1. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!