Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 év körkülönbség? L:22 és F:40

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év körkülönbség? L:22 és F:40

Figyelt kérdés
Hiába mondják sokan, hogy sok a korkülönbség, mégis mikor vele beszélek vagy, vele vagyok akkor nem érezni, olyan mintha korombeli lenne, jó az összhang nagyon köztünk! Szerintetek? Komoly válaszokat kérek!
2010. okt. 22. 14:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A nők nem engedik el¬sorvadni magukban érzelmi és ösztönvilágukat. Pszicho¬lógiai adottságaiknál fogva jobban koncentrálnak a csa¬ládra, onnan merítenek ener¬giát, így meg tudták őrizni magukban azt az ősi, biz¬ton¬ságot adó alapot, amelyből többek között a hihe¬tetlen szí¬vósságuk és türelmük ered. Ráadásul a nők az élet prob¬lémáinak a megoldásában is hajlékonyabbak, rugal¬ma¬sab¬bak, a férfiaknál ritkáb¬ban vezérli őket rögeszme, vagy szellemi hiúság.
2010. okt. 22. 16:35
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindekinek a válaszokat!

Az én problémám igazából az, hogy a családom valószínűleg elítélne engem, ez az ami a legjobban aggaszt!

2010. okt. 22. 16:36
 23/29 anonim ***** válasza:
hát természetes dolog hogy a családod a lehető legjobbat szeretné számodra, nem akarja hogy lelki csalódásokon menjél keresztül, de ha elmagyarázod nekik hogy mennyi pénze van, biztosan megváltozna valamelyest a hozzáállásuk :D
2010. okt. 22. 16:41
 24/29 anonim ***** válasza:

Figyelj:

Szerintem nagyon de nagyon sok! Anyám 44 éves, bátyám 23. Köztük 21 év. Abból elvéve 3-at, még mindig nagyon gázul néznének ki együtt! :/

DE:

Ha valóban szereted, és elfogadod a hibáit, akkor működhet! És ha ő a Nagy Ő, akkor még inkább gondoldd át!

2010. okt. 22. 16:45
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor meg tartsátok titokba,én is voltam ilyen helyzetbe,soha nem derült ki,amiröl nem tudnak az nem fáj..Ez nem jelenti azt hogy most mert nem válalod fel akkor nem szereted,pont hogy szereted,és ezért mindent megteszel hogy vele legyél,eggyütt maradjatok..
2010. okt. 22. 16:51
 26/29 anonim ***** válasza:

"16:10-es válaszoló: jó, tényleg bocs hogy túlfokoztam a szavaidnak a súlyát. Mindenesetre tényleg csak akarom mondani, hogy az én apám is most 54, én vagyok 19, és nem tekintem őt vén öregnek. nem is szeretem mikor ilyen jellegű szöveggel jönnek egyesek. Húgom pedig most 12, és az apja 54 éves. Semmi kivetni valót nem talál a dologban ő se."

No, akkor tisztázzunk egy fontos dolgot: senkit, ismétlem SENKIT nem tartok és nem is neveztem vénembernek.

Kivetnivalót természetesen nem talál, és ez így van rendjén, szerintem is. De sok múlik ám a szülő hozzáállásán is. Ha a beszélgetésitek, a kommunikációtok során gyakran előkerülne a "bezzeg az én időmben" kezdetű mondat, vagy, ha alapvető véleménykülönbségek lennének közted és a szüleid között, abból adódóan, hogy egy 35-40 évvel korábbi világban nőtt fel, vajon akkor is így látnád-e? (költői kérdés, természetesen.tudom, hogy egyértelmű választ nem lehet rá adni).

"amit pedig az átlagos várható élettartam magyarországi javulásáról írtam, azt én is szintén statisztikákból olvastam. Most elnézést előre is, de lehetséges hogy azért látod másképp, mert olyan környezetben mozogsz gyakrabban, de azért én el tudom képzelni simán hogy a helyzet rengeteget javult például 20 évvel ezelőtthöz képest."

Nem csak ilyen környezetben mozgok, hanem ilyenben élek. És igen, vannak tapasztalataim ezzel kapcsolatban, sőt, nincs okom letagadni, hogy a véleményemet is formálják ezek a tapasztalatok. De alapvetően rendben van, nő a várható élettartam. Viszont én nem is elsősorban erről beszéltem, hanem azokról az esetlegesen felmerülő problémákról, amik a két egymást követő nemzedék korkülönbségének a növekedéséből adódnak.

2010. okt. 22. 16:51
 27/29 anonim ***** válasza:
igazad van azzal kapcsolatban amit mondtál 16:51-es(még továbbra is a korábbi vitapartnered vagyok:)), adódhatnak nagy valószínűséggel nézeteltérések, de alakulhat pozitívan is a helyzet. Lehetséges hogy épp az a tény, hogy van egy idősebbik partner aki a több élettapasztalatra építheti a párkapcsolatban fennálló egyensúly alappilléreit, valamint hogy van egy fiatalabb, aktívabb személy aki mozgósítja a dolgok működését, lehetséges hogy ez a látszólag egymással egészen ellentétes és egymást kiütő nézetrend épp hogy kiegyenlíti az állapotokat. Ez erősen múlik rajtuk is, hogy mennyire bíznak meg egymásban és fogadják el a másik véleményét.
2010. okt. 22. 17:07
 28/29 anonim ***** válasza:
Na am akkor elmondom az én helyzetemet,én 17 éves lánnyal voltam igy,én meg akkor voltam 30,és mi is titkoltuk,bár nem sok értelme volt,mivel alapból 20-nak néztem ki 30 évesen..
2010. okt. 22. 17:10
 29/29 anonim ***** válasza:
elég gáz... 10 év múlva 30 leszel p meg 50 és simogathatod szex közben az ősz hajszálait fúj engem kiráz ilyenkor ahideg, pedofília hatás +o(
2010. okt. 22. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!