Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok az anyósnak,ha azt mondaná szemtől szemben,örüljetek,ha a férjetek nem jár kocsmába,meg másik nőhöz, cserébe akkor nem is segít otthon semmit?És egy csomó mindent el kellene neki nézni,ami másnak meg magától éltetődő?
Azt hogy húzza ki a seggét a fejéből, és nézzen rá a naptárra, nem 1950-et írunk.
Amúgy meg az a nő is jó hülye, aki összeházasodik egy lusta herével.
4
Házzasságról van szó. Gondolkozz már.
Jaj, ezt imádom! A legdurvább, hogy nem csak 70 fölöttitől hallottam. Jó ember ő, nem iszik, nem ver... Néha még annyira jó, hogy azt is hozzáteszik, nem nőzik. Glóriát neki, de komolyan🤣
Megmondanám neki, hogy köszi, de majd örülök egy olyannak, aki nem kocsmázik, nem nőzik és mellette még jó férj is😉A kisfiának meg kívánok egy olyan feleségét, aki nem kocsmázik, nem pasizik és ezzel teljesítette is mindazt, ami egy feleségtől elvárható 😁
Mond meg anyósnak: Én az ön helyébe nem lennék arra büszke, hogy egy lusta embert neveltem volna fel, aki nem egy társas lény, és aki egy egoista, értelmileg tizenéves gyerek szintjén áll, amit neked kell helyrehozni, ha a fiával egy értelmes és épkézláb kapcsolatot próbálsz kivitelezni.
Lesz sipákolás, lesz hisztéria, cirkusz és egy darabig nyugtod lesz a szövegétől.
5.
Ott se kötelező, rossz beidegződés. Régen persze muszáj volt, mert kevés volt az ingatlan, de manapság...
7+ Ugyan ez vonatkozik arra az emberre is, aki állandóan azt mondogatja/sziszegi neked, hogy egy senki vagy mert nincs "stafirungod" és az unokájának olyan nő kéne akinek sok "stafirungja" van.
Ilyenkor mosolyogj bele a szemébe mosolyogva, és mond meg neki. Az a stafirung amit rajtam lát ruha, nem kötelező az unokájának veled kezdeni, nem te akaszkodsz az unokájára, hanem az rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!