Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnátok hatékonyan otthon dolgozni, ha a párotok is otthon lenne és tudnátok, hogy ő akkor nem dolgozik?
Például 2 hónapig nem dolgozna, mert 2 munkahely között pihen. Ez idő alatt végig otthon van, és bár segít a háztartási dolgokba, egyéb, nem feltétlenül produktív vagy hasznos dolgot is tesz.
Ti otthonról dolgoztok ez idő alatt.
Nem zavarna titeket az a tudat önmagában, hogy a közvetlen közeletekben van valaki, aki nem dolgozik?
"Nem zavarna titeket az a tudat önmagában, hogy a közvetlen közeletekben van valaki, aki nem dolgozik?"
Dehát nem valakiről van szó, hanem a párodról. Az, hogy nem dolgozik, engem abszolút nem zavarna, az már annál inkább, hogy valószínűleg valamennyire hátráltatna a munkámban, mert én nagyon szeretek egyedül dolgozni és idegesítene, hogy az online meetingeket és a telefonbeszélgetéseket mind hallja.
#3 Pedig azt hittem, az én páromnál többet senki nem beszél 😀
2-es voltam.
Hogyan zavarna már ha csak ideiglenes? Örülnék, hogy mellettem van.
Miért nem vallod be magadnak, hogy az agyadon jön ki, mert nem szereted? ^^
"Nem zavarna titeket az a tudat önmagában, hogy a közvetlen közeletekben van valaki, aki nem dolgozik?"
Nem. Ha hangoskodik, szteptáncol, fúr-farag, az zavar. Hogy semmi dolga, az nem.
Nem gyerek vagyok, hogy nekem miért van leckém, neki miért nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!