Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas lennék, otthon ülünk, pedig nem is? Miért mondja ezt a feleségem?
Unalomra panaszkodik. 2 gyerekünk van, a hétköznapok róluk szólnak. Nagyszülök nincsenek, nem vagyunk eleresztve annyira anyagilag, így azt nem tehetjük meg, hogy hétköznap elmegyünk moziba pl és felveszünk egy gyerekfelvigyázót. De a gyerekekkel mindig megyünk valahova, akár játszóra, boltba, ide-oda. Hétvégén kirándulni, programokra megyünk. A feleségemnek a testvére külföldön él, évente 3 alkalommal jön haza, ilyenkor vállalni szokta 1-2 napra a gyerekeket. Februárban eljutottunk síelni Szlovákiába 3 éjszakára, tavasszal kettesben Prágába, nyáron 2 hetet töltöttünk a Balatonon rokonok nyaralójában ingyen! Minden nap más helyet fedeztünk fel, bejártunk mindent.
Most a feleségem azt mondja unalmas az életünk, nem járunk sehova! Mert mindenki külföldön nyaral. Mondtam neki, hogy plusz munkákat bevállalok és lemegyünk Horvátországba. Most azt mondja az ugyanaz mint a Balaton és ugyanúgy magyarok vannak ott, az igazi nyaralás ami olyan messze van, hogy nem hallani magyar szót. Miért panaszkodik? Teljes meggyözödéssel mondja mindenkinek, hogy mi a 4 fal között élünk, senyvedünk. 2 hete szombaton Egerben voltunk egész nap, vasárnap Szentendrén, elötte is minden hétvégén program volt. Mi baja van? Más örülne ha csak 2 hét Balatonra futná neki.
Ő él a négy fal közt, az a tippem.
Kicsit kevés emberi interakció éri, vagy kevés az én/miidő, heti, havi szinten.
Próbàld kicsit tehermentesíteni, ha tudod.
Rászórhatsz még egy rakat pénzt utazgatásra, az ilyennek semmi nem lesz elég.
Nekem is volt hasonló párom,jó régen elengedtem, most külföldön burgereket forgat 12 órában 3 műszakban.
Marad neki az irigykedés, face nézegetése, ki merre nyaralt, meg az örök elégedetlenkedés.
Érdekes, mert ezek eleinte úgy kezdik, elég nekik 1 évben, ha feljutnak 1x a Normafához...
De jól megfogalmaztad , azt amiben éppen vagyok.
Rávilágítottál a lényegre!
Köszönöm!
Van egy olyan érzésem, ha drága exluzív utakra mennétek ő valószínű akkor is hiányolna valamit. Van akinek semmi sem jó, sőt minél több mindent megszerez, annál nagyobbak lesznek az igényei, és ez egy ördögi kör mert ha valaki nem milliárdos akkor nem lehet szponzorálni ezt az életformát amit ő elképzelt. Ráadásul sajnos mindenhol azt látja, minndenki azt sulykolja, hogy a tavoli országok sokkal menőbbek, jobbak szebbek, pedig ott is van szegénynegyed, kosz putri, negativum, mindenki csak a felszint mutogatja. A nagy átlag örül ha egyszer el tud menni balcsira evente valahova vagy 2x.
Szerintem az a szerep nem tetszik neki amiben éltek, jól írtak fenn, az életközepi válság lehet az oka, amikor rájön az ember, hogy már sosem lesz fiatal, hogy a tinik leöregezik, elhizik pedig ugyanannyit eszik mint régen, mindig felelősegteljesen kell viselkednie, mindig másokat szemelőtt tartva, sosem lazithat igazan, a regi almait nem valósithatja már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!