Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas lennék, otthon ülünk, pedig nem is? Miért mondja ezt a feleségem?
Unalomra panaszkodik. 2 gyerekünk van, a hétköznapok róluk szólnak. Nagyszülök nincsenek, nem vagyunk eleresztve annyira anyagilag, így azt nem tehetjük meg, hogy hétköznap elmegyünk moziba pl és felveszünk egy gyerekfelvigyázót. De a gyerekekkel mindig megyünk valahova, akár játszóra, boltba, ide-oda. Hétvégén kirándulni, programokra megyünk. A feleségemnek a testvére külföldön él, évente 3 alkalommal jön haza, ilyenkor vállalni szokta 1-2 napra a gyerekeket. Februárban eljutottunk síelni Szlovákiába 3 éjszakára, tavasszal kettesben Prágába, nyáron 2 hetet töltöttünk a Balatonon rokonok nyaralójában ingyen! Minden nap más helyet fedeztünk fel, bejártunk mindent.
Most a feleségem azt mondja unalmas az életünk, nem járunk sehova! Mert mindenki külföldön nyaral. Mondtam neki, hogy plusz munkákat bevállalok és lemegyünk Horvátországba. Most azt mondja az ugyanaz mint a Balaton és ugyanúgy magyarok vannak ott, az igazi nyaralás ami olyan messze van, hogy nem hallani magyar szót. Miért panaszkodik? Teljes meggyözödéssel mondja mindenkinek, hogy mi a 4 fal között élünk, senyvedünk. 2 hete szombaton Egerben voltunk egész nap, vasárnap Szentendrén, elötte is minden hétvégén program volt. Mi baja van? Más örülne ha csak 2 hét Balatonra futná neki.
Dolgozik? Én addig voltam ebbe belesüopedve, amíg itthon voltam a gyerekekkel, de brutálisan. Céltalannak éreztem magam, minden áldott nap egyforma, csak a napi hiszti mennyisége változik, meg az, hogy játszóra megyünk, vagy itthon medencézünk. Ha hétvégén a férjem meg merte jegyezni, hogy szeretne itthon maradni, mert mennnnnyire jó kiülni a teraszra, akkor a plafonon voltam, mert én meg már utáltam itthon lenni. Magam sem tudtam hova, csak menjünk végre. Ennek az állandó elégedetlenségnek véget vetett az hogy újra lett "saját életem", saját munkahelyi dolgaim, beszéltem emberekkel, a gyerekek meséltek este, játszottunk, stb. Sokkal értékesebbé vált az együtt töltött idő.
Mondjuk nekem mindegy volt hova megyek/megyünk, csak ne legyünk itthon. Horvátországnak is tudok örülni. Ebből a szemszögből a feleségedet valószínű beszippantotta a közösségi média és álomvilágban él.
Kellenének neki egyéni célok, saját hobbi, amit nélkületek csinálhat heti rendszerességgel. Találja meg újra magát és tisztázza le mit akar. Álljon elő program ötletekkel, nyaralás ötlettel és vezesse le jövő nyárig hogyan fogjátok összespórolni erre a pénzt.
Mi vagy 10 éve nem voltunk külföldön, szoktunk hazai városokba utakat szervezni, strandra jarni, gyerekek nagyszülőknél par hétre oszt ennyi.
40-esek vagyunk.
Mi honnan a fenéből tudjuk, hogy neki ez neki miért nem elég?Nem fogja vigazstalni az, hogy más ennyitől is maga alá pisilne örömében... Mit lehet erre mondani? Most jött rá, hogy neki lefőtt a kávé,eléggé lebetonozta magát a két kölöykkel és veled, és ennél több nem nagyon lesz? Hát majd következő életében pénzesebb pasit választ és/vagy nem szül két gyereket, hanem éli a kötetlen és anyagilag szabadabb életét, és akkor biztosan nem unatkozik, hanem röpködhet, amerre jólesik, amikor jólesik, és nem ingyen nyaralókban, meg apartmanokban húzza meg magát, hanem 4-5 csillagos, kényelmes hotelokban!
Egyébként ő mit tesz azért, hogy izgalmasabb legyen az életetek? Visszament a jó munkahelyére és szilveszterre már Balin lennétek a bónuszából, csak te vagy a kerékkötője a dolognak?
Egy pénzesebb ember nemcsak megalkuvás eredménye lehet :D
Láthatóan most se jó az asszonynak, pedig nyilván a pasit is ő választotta, meg a két gyereket is ő szülte, és biztosan nem azokat irigyli, és azok életvitelét olvassa a férje fejére, akiket a 30+ éves vén trottli visz el valami trópusi nyaralásra, hanem akik valamilyen szinten hasonló életvitelt élnek, és összehasonlítgatja a saját életével, mint egy tinilány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!