Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy féltékeny a párkapcsolatodban?
Aki a "kapcsi" szót használja a párkapcsolatra/kapcsolatra, az még nem elég érett, hogy legyen neki. Gondoltam leírom.
A kérdésre a válasz pedig, hogy aki semennyire nem féltékeny, az nem is szereti igazán a párját, aki pedig túlságosan is az, lényegében az sem, hisz akkor már feltételezhető a birtoklási mánia stb.
Egy egészséges féltékenység az nem árt, mert mégiscsak szereted a másikat, nem?
Én is azért írtam úgy, hogy "kapcsi", mert vissza szerettem volna utalni az első hozzászólásra, ugyanis szerintem is borzalmasan hangzik ez a szó. Ettől függetlenül jó nagy csőlátású lehetsz ha eszerint ítéled meg ki alkalmas egy kapcsolatra és ki éretlen, esetleg nem jutott eszedbe hogy valaki alapjáraton mindent becéz mert ilyen a beszédstílusa (én is becézek nagyon sokmindent, mert ilyen a természetem és kész, igen lehet hogy van bennem egy kislány, de inkább maradjon meg bennem minthogy ilyen begyepesedett karótnyelt majdénmegmondom ember legyek😄)
Azért mert valaki szeret becézni dolgokat még nem egyelő azzal hogy egy affektáló picsa, sem azzal hogy 15 éves virágszál. Szeretem hogy itt a gyakorin önjelölt pszichológusok vannak akik jellemleírást csinálnak 1 olvasott szó láttán, mondom ezt úgy, hogy nekem is felállt a hátamon a szó az első kommenttől, de nem feltétlen gondolnám azt hogy nekem ehhez személyiségleírást kéne adnom...
#2es voltam.
7-es, igen, ez picit fura :)
Pedig igyekeztem súlyozni a dolgot, hogy ne az legyen, hogy “féltékeny vagyok” ill. “nem vagyok az”, de úgy látszik itt senki nem az, vagyis jellemzően nem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!