Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érzed boldognak magad a párkapcsolatodban és egyéb kapcsolataidban?
Engem bevágtak hol egyik bölcsibe hol masikba aztán az ovodákat is váltogattuk mert folyamat kóltöztünk.
Igy mindig idegen cskpkrtokba ovonőkhöz raktak.
Folyamat voltam egyedul.
Felnőve egyedül ugyanolyan depresszioba esek gyakorta nem birtam sulikban vagy munkahelyen közösségbe se beilleszkedni.
Jó sokára tudtam megnyílni szocializádni görcsók nélkul élni.
Az egyedullét nálam egyenlo a depresszioval.
Kaocsolatokban is "életre" vágyom,a 4 fal meg hasonlók a "pokol".
2.vagyok
Nekem kicsiként 1 bölcsire 1 ovira lett volna szukségem huzamban. (Nem váltogatni azokat hogy állandoan idegen legyen mindenki.)
Anyával sokáig lenni az is csak antiszovializált volna. Emlékszem pár olyanra mikor direkt estem le az ágyrol otthon piciként, hogy vegyenek már észre..
Nem írom le mert ha kiírom ide a magánéletem, akkor máris akadnak olyanok, akik támadnak, kioktatnak,megszólnak.
Úgy csinálnak, mintha az ő életük tökéletes lenne, holott csak itt élik ki beteges vágyaikat.
Csakis ezek a bunkók miatt nem vagyok hajlandó leirni magamról semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!