Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te boldognak èrzed magad a párkapcsolatodban?
Ma éppen nem, máskor meg igen.
Segítettem?
Szeretem szeretem így meg úgy, ennyire annyira....
Bla bla bla... Bla bla
De ilyenkor mikor idáig jut egy kapcsolat az már nem olyan szeretet.
Végig kell gondolni, mit szeretnél a jövőben, hogyan szeretnél élni, mit akarsz elérni, milyen kapcsolatra vágysz. És vajon boldog vagy e. És hány évet akarsz várni és reménykedni, hogy olyanná válik amire vágysz.
Én nagyon elégedett vagyok a párkapcsolatommal, de szerintem azt is érdemes hozzátenni, hogy nemcsak a kapcsolatomban, de azon kívül is boldog vagyok! Szerintem az, aki a párkapcsolatát figyelmen kívül hagyva nincs rendben önmagával vagy az életével, azt a párkapcsolat sem fogja tökéletesen boldoggá tenni.
De kérdező, hogy a kérdésedre is válaszoljak bővebben: húszas éveink közepén járunk, párom egy éve dolgozik már, én most végeztem az egyetemen és munkát keresek. Hamarosan összeköltözünk, a kapcsolatunk harmonikus, tisztelet és kölcsönösség jellemzi. Szeretjük a természetet, így ha tehetjük, kirándulunk, sétálunk stb., de ebben a nagy melegben mostanában nem voltunk ilyen programon. Mozizunk, közösen főzünk, társasozunk a baráti társasággal, családi ebédekre járunk, és rengeteget beszélgetünk.
Ha bizonytalan vagy a saját életedben, kapcsolatodban, írj nyugodtan, ha gondolod, én szívesen meghallgatlak.
Igen, boldognak érzem magam. 2 éve vagyunk együtt, de korábban is már évek óta ismertük egymást. Úgy érzem könnyen vesszük az akadályokat együtt, hamar meg tudjuk beszélni a felmerülő konfliktusokat.
Miket csinálunk? :)) Hát, ugyanaz a végzettségünk, sajnos csak részben ennek megfelelő munkahelyen dolgozunk, de annyira nem utáljuk és a szabadidőben tudunk foglalkozni azzal, ami érdekel. Én zenélek, szeretünk kirándulni, színházba és kiállításokra járni.
28/N és 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!