Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam boldognak, de miért nem merek (tudok) váltani?
Figyelt kérdés
Leírom az egész történetünket,hogy érthető legyen:Most 38f vagyok a feleségem 33n. Boldogtalan gyermekkorom volt,apám alkoholista volt anyám meg túlzottan leszabályozott mindenben de keveset foglalkozott velem. Minél előbb menekülni akartam a szülői házból. A feleségemnek is voltak gondjai: Ők mélyszegénységben éltek és ő is menekülni akart otthonról minél előbb. 15 éve vagyunk együtt 13 éve együtt is lakunk külön. Eleinte nehéz volt de miután mindketten dolgozunk így átlagos körülmények között élünk. A párom rá 2 évre megcsalt és ott akart hagyni. Bennem 1 világ omlott össze. Végül együt tmaradtunk,de utána nem éreztem már azt a kölcsönös bizalmat. Eltelt 5 év utána nekem volt egy félrelépésem(az egyik kolléganőmmel jöttem össze titokba 2 évig,szerelmesek is voltunk egymásba csak kiderült róla hogy egy könnyűvérű nő inkább otthagytam) a feleségem nem tudta meg. Megint eltelt 2 év megcsalások nélkül. Hiányzik az a szerelem amit a szeretőm adott,de valahogy nem vagyok képes otthagyni a feleségemet(sajnálnám is meg félek az újtól). Már a gyermekvállalással kellene foglalkozni ennyi idősen de bizonytalan vagyok.(nagyon sok nőt ismerek de igen kevés akit potenciális partnerjelöltnek(feleségnek,anyának) el tudnák képzelni,van ilyen de ők házasok. Véleményeket,tanácsokat várok. Köszönöm.2018. jún. 14. 08:55
1/5 anonim válasza:
hát mert félsz vagy gyáva vagy hozzá.
én a helyedben otthagynám az asszonyt. úgy is ott fogod. csak majd akkor ha már megjött a gyerek. így vele is csak kitolsz. ott lesz majd 36 évesen egy gyerekkel.
2/5 anonim válasza:
Gyereket semmi esetre ne vállaljatok, és addig válj el, amíg nem csúszik be véletlenül. 15 éve vagytok kettesben, egyik válság a másik után: egy gyerek érkezése garantáltan szétverné ezt a bizonytalan házasságot.
Így meg csak pazaroljátok egymás idejét, és te se leszel fiatalabb. 38 évesen túl vagy a legjobb éveiden. A feleséged pedig még pont beleférne, hogy találjon új párt és gyereket vállaljon.
3/5 anonim válasza:
Nem szeretitek már egymást, csak sodródtok. Döntést hozni és lépni tényleg kiszámíthatatlan és rémisztő, de ha nem vagy jelen a saját életedben, csak történnek veled a dolgok, az olyan mintha már meg is haltál volna, élőhalott lennél... Inkább pár veszélyes lépés, amitől esetleg rosszabb lesz, mint a zombi lét mikor semmi nem változik, csak vegetálsz.
4/5 anonim válasza:
LÉgy tökös és állj bele a változásba, miért akarod szivatni megad egy rossz kapcsolatban?
5/5 anonim válasza:
Egy 10 éves kapcsolat utolsó két évében voltam házasságban, amikor már a gyermekvállalás volt a téma, de az egész szituáció egyre rosszabb lett köztünk és bizony, másfél év házasság után inkább elváltam... Szerintem Legyél te is bátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!