Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit beszélni a szexről mindennek az elején? Mondjatok véleményt!
20 éves vagyok, megismertem egy fiút. Úgy egy hónapja, hogy járunk. De össze vagyok zavarodva.
Én még szűz vagyok, és nincs semmi szexuális tapasztalatom. Egy "barátom" volt 16 évesen, de annak pár hét alatt vége lett.
Ezt a srácot a buszmegállóban ismertem meg. Segített felvinni a buszra a csomagom, beszélgettünk többször a buszon. Aztán egyszer elhívott randira. Szimpatikus volt, elmentem vele (ő 26 éves). Szóval két hónpja ismerem, egy hónapja járok vele.
De olyan idegen az egész helyzet. Ő már most azt erőltetné, hogy aludjak ott nála, és legyek nála ott több napig egyfolytában. Nekem pedig tanulni is kellene, és egy hónap után még nem érzem úgy, hogy nála akarnék aludni.
Valamint rengeteget beszél a szexről. Két hét után már kérdezgetett, hogy szűz vagyok-e, félek-e az elsőtől, meg mit szeretek a szexben, és mit nem. Még msn-en is szóba hozza. Hogy szerinte hogy jobb védekezni, meg ő majd hol, és milyen pózokban szeretné csinálni velem. A maszturbálási szokásaimról is kérdez, meg olyanokat is mond, hogy nála is csinálhatnám, mert kiváncsi rá.
...én pedig össze vagyok zavarodva, és kezd undorom lenni az egésztől. Szinte csak most ismertem meg, és mindössze egy hónpaja járunk, párszor taliztunk. Nekem különben is teljesen új ez az egész testiség dolog. Meg valahogy úgy képzelnék egy kapcsolatot, hogy megismerjük egymást az elején, sokat beszélgetünk vannak programok. Persze gondolom fontos a szexről is beszélni, na de minden elején, és ilyen mennyiségben??
Ő már tervezi, hogy mikor lesz az 1. közöttünk. Úgy gondolja, kb. 3 hónap múlva. Valamint kijelentette, hogy nem fogja sokáig tűrni, hogy nem vetkőzök le teljesen meztelenre, ha nála vagyok, és ott öltözöm. Meg hogy "majd beiktatunk egy közös fürdést", hogy levetkőzzük a gátlásainkat. ...szerintem ha egyre jobban bíznék benne, levetkőznék én idő után magamtól is, és nem kéne ezt így felfújni.
Meg olyanokat is mond nekem, hogy "a lányok nagy része ilyen idős korban már javában nyomja a dolgokat." Ez is furcsa nekem..., hogy ilyeneket mond.
Kedvel, érzem, mondja, hogy örül nekem, hogy rám talált. De kezdek megundorodni az egész szexulaitástól ebben a tálalásban, hogy mindent "kell", és azt is kimondja, mikor. Az előző barátnőiről is mesélt. Hogy azok nem is hiányoztak neki!, én vagyok az 1., aki tényleg hiányzik is. És hogy volt, akivel "nagyokat dugtak". Nem tudom... azért ehhez nekem mi közöm van így az elején?
... Ezek normális dolgok? Én nem tudom, nem volt még igazi kapcsolatom, segítsetek!
Nézdd, meg kell védjem a srácot! Aki azt írja, hogy egy szexéhes barom az frigid nőszemély.
20 éves vagy és nincs mitől félned. Mindenki ezzel az "első" dologgal jön, az majd meglesz, felesleges görcsölnöd rajt.
Ha nem érezne irántad, már rég kiimádkozott volna a bugyidból.
Gondolkodj el!!!
Hát, szerintem jobb, ha időben véget vetsz ennek a kapcsolatnak. Ez a pasi elég szexközpontú. Nem azzal van a baj, hogy kíván (sőt ez a normális, igen), hanem azzal, hogy másról sem beszél, csak erről. Így nem fog tudni meghódítani egy tapasztalatlan lányt, mert nekem a leírásod alapján totál az jött le, hogy a személyiségedre nem is kíváncsi. Csak azon jár az esze, hogy mikor d*ghat meg. Persze lehet, hogy tévedek, hisz Te ismered a részleteket, Te vagy benne.
Ha gondolod, ülj le vele beszélgetni, hogy ez így neked kicsit sok. Ha tényleg szeret, megérti.
Egyébként én is szűz vagyok és pár évvel idősebb, nekem is volt sok évvel idősebb pasim, aki nagyon bejött és ő is nekem. De kicsit ő is sokat dumált a szexről, és ki volt akadva azon, hogy még akartam várni egy hónapot... ebből jöttem rá utólag, hogy nem szeretett ő engem, csak fizikailag vonzódtam.
Sajnos amíg tapasztalatlan az ember, addig elég nehéz különbséget tenni.
Visszatérve rád, megértem, hogy neked zavaró az, hogy pl. a maszturbálási szokásaidról kérdez. Nyilván új még neked a testiség, ahogy írtad is: szerintem ennek egyszerűen nem itt van az ideje. Tudja rólad, hogy nincs tapasztalatod: szerintem otrombaság ilyenekkel jönni MOST. Ennek nem most van itt az ideje.
És mi az, hogy nem fogja sokáig TŰRNI azt, hogy nem vetkőzöl nála meztelenre? Már bocs, de ez az ember nem szeret téged (így leírás alapján), a szeretet soha sem követel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mielőtt még ott hagyod, azért mondd el neki, hogy zavar, hogy állandóan a szexről beszél, hogy úgy gondolod lehet másról is beszélgetni, meg az is zavar, hogy mindent előre megtervez, megmondja neked mikor mit kell csinálnod.
Ha megpróbálnád elmagyarázni neki, hogy örülnél, ha a dolgok kicsit spontán történnének, nem minden pontokba szedve, másodpercre pontosan.
Próbáld megbeszélni vele, aztán ha még ezután sem változik, hagyd az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!