Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyit beszélni a szexről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit beszélni a szexről mindennek az elején? Mondjatok véleményt!

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, megismertem egy fiút. Úgy egy hónapja, hogy járunk. De össze vagyok zavarodva.

Én még szűz vagyok, és nincs semmi szexuális tapasztalatom. Egy "barátom" volt 16 évesen, de annak pár hét alatt vége lett.

Ezt a srácot a buszmegállóban ismertem meg. Segített felvinni a buszra a csomagom, beszélgettünk többször a buszon. Aztán egyszer elhívott randira. Szimpatikus volt, elmentem vele (ő 26 éves). Szóval két hónpja ismerem, egy hónapja járok vele.

De olyan idegen az egész helyzet. Ő már most azt erőltetné, hogy aludjak ott nála, és legyek nála ott több napig egyfolytában. Nekem pedig tanulni is kellene, és egy hónap után még nem érzem úgy, hogy nála akarnék aludni.

Valamint rengeteget beszél a szexről. Két hét után már kérdezgetett, hogy szűz vagyok-e, félek-e az elsőtől, meg mit szeretek a szexben, és mit nem. Még msn-en is szóba hozza. Hogy szerinte hogy jobb védekezni, meg ő majd hol, és milyen pózokban szeretné csinálni velem. A maszturbálási szokásaimról is kérdez, meg olyanokat is mond, hogy nála is csinálhatnám, mert kiváncsi rá.

...én pedig össze vagyok zavarodva, és kezd undorom lenni az egésztől. Szinte csak most ismertem meg, és mindössze egy hónpaja járunk, párszor taliztunk. Nekem különben is teljesen új ez az egész testiség dolog. Meg valahogy úgy képzelnék egy kapcsolatot, hogy megismerjük egymást az elején, sokat beszélgetünk vannak programok. Persze gondolom fontos a szexről is beszélni, na de minden elején, és ilyen mennyiségben??

Ő már tervezi, hogy mikor lesz az 1. közöttünk. Úgy gondolja, kb. 3 hónap múlva. Valamint kijelentette, hogy nem fogja sokáig tűrni, hogy nem vetkőzök le teljesen meztelenre, ha nála vagyok, és ott öltözöm. Meg hogy "majd beiktatunk egy közös fürdést", hogy levetkőzzük a gátlásainkat. ...szerintem ha egyre jobban bíznék benne, levetkőznék én idő után magamtól is, és nem kéne ezt így felfújni.

Meg olyanokat is mond nekem, hogy "a lányok nagy része ilyen idős korban már javában nyomja a dolgokat." Ez is furcsa nekem..., hogy ilyeneket mond.

Kedvel, érzem, mondja, hogy örül nekem, hogy rám talált. De kezdek megundorodni az egész szexulaitástól ebben a tálalásban, hogy mindent "kell", és azt is kimondja, mikor. Az előző barátnőiről is mesélt. Hogy azok nem is hiányoztak neki!, én vagyok az 1., aki tényleg hiányzik is. És hogy volt, akivel "nagyokat dugtak". Nem tudom... azért ehhez nekem mi közöm van így az elején?

... Ezek normális dolgok? Én nem tudom, nem volt még igazi kapcsolatom, segítsetek!

2010. okt. 22. 11:41
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Köszi. De nem ebbe az irányba szeretném elvinni a válaszokat. Nálam nincs kikötve semmi határidő, nem is akarok a házasságig várni vele, nincs is túlmisztifikálva a szüzességem. Csak kapcsolatban szeretném megtenni olyannal, akit szeretek.

Inkább az érdekelne főleg, hogy ez a viselkedése a másiknak normális-e, hogy általában így indulnak-e a kapcsolatok.

Én naivan inkább azt gondolnám, hogy tervezi a másik a programjainkat, hogy kérdezget arról, mit szeretek, mit nem, kérdez az életemről. ... Nála viszont minden szinte 70% -ban a szex körül forog az ismeretségünkben így a legelején.

2010. okt. 22. 11:57
 12/38 A kérdező kommentje:
Nem az lenne a baj, ha ez is benne lenne. Inkább az a gondom, hogy úgy érzem, csak ez van benne :-(.
2010. okt. 22. 11:59
 13/38 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen az összes eddigi választ.
2010. okt. 22. 11:59
 14/38 anonim ***** válasza:
hát nem teljesen normális. ennek kicsit ámítás szaga van, a 3 hónap múlva megjegyzése teszi kicsit idillivé. ha annyira kedvel, akkor igazán alapozhatna a Te véleményedre. ha jól sejtem, eddig lényegébe csak arról beszél, hogy mennyire meg akar fektetni. Nekem is van, mégsem úgy kezdek ismerkedni, hogy hány strigulám van, meg hogy hogyan is lettek. valljuk be, ez nem tűnik biztatónak.
2010. okt. 22. 12:00
 15/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat.
2010. okt. 22. 12:01
 16/38 anonim ***** válasza:
13%
sztem 26 éves korba egy kapcsolatban 1 hó alatt már rég a szexre kerül a sor, így engem nem lepp meg h ennyit beszél róla. Az már más kérdés, hogy neked ez íg fura mert te még tapasztalatlan vagy ebben. De arra gondoltál már, hogy ha már nem lennél az már rég megtörtént volna köztettek? Nekem barátom 23 éves 2 hetesek voltunk mikor megtörtént közötünk (őse volt már az és énse) ennek már lassan egy éve és azota is boldogak vagyunk!) Szerintem kevés az a 26 éves srác már amelyik igazán türelmes lenne!
2010. okt. 22. 12:08
 17/38 anonim ***** válasza:
nincs mit :) annyit azért még hozzáfűznék, hogy szerintem csak a külsőd miatt hajt rád, valahogy elég naivnak hisz ahhoz, hogy beetessen. ha jól sejtem, egyetemista lehetsz és ráadásul okos. ráadásul meg szeretnéd alapozni a jövődet. biztos, hogy nem vele kellene :)
2010. okt. 22. 12:10
 18/38 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit sokat beszél szexről,mármint ahoz képest hogy még alig ismeritek egymást, viszont mivel neki előtte sok barátnője volt és sok tapasztalatot szerzett, furcsa lehet neki hogy valaki nem akar az elején szexet, főleg hogy a mai világban nagyon sok kapcsolat azzal indul és utána dől el hogy lesz e belőle valami komolyabb vagy megmarad ennyinek.

Énis jártam hasonló cipőben. Pár éve együtt jártam egy sráccal aki sokat beszélt attól hogy hány lánnyal feküdt le és hogy milyen volt. A vége az lett hogy attól féltem csalódást okoznék neki ha én nem lennék olyan jó, és emellett úgy éreztem csak meg akar dugni és kész. Ez egyáltalán nem jó, viszont normálisnak normális, de egyáltalán nem mindenki ilyen. Ha kezded nem kedvelni, vagy nem szereted hogy ilyen akkor szerintem mond meg neki, ha meg nem érti meg akkor mehet a pi...ba

2010. okt. 22. 12:15
 19/38 A kérdező kommentje:

Köszi megint. Igen egyetemre járok. Nem mondanám, hogy okos vagyok, inkább csak simán értelmes.

Igazad van egyik válaszoló, ha már én sem lennék szűz, lehet, hogy én is akarnám, akár már 3 hét után. De akkor se lenne mindegy, hogy a másik a szex mellett tényleg meg akar-e ismerni. Vagyis hogy úgy érezhetem-e, hogy jó szexet is akar, meg társat is, vagy simán csak szexkapcsolatot.

Én inkább jó szexet is akarnék, meg társat is magam mellé, a kettőt együtt, ha tapasztalt volnék, akkor is.

Sajnos most az ő viselkedéséből azt érzem, hogy ez inkább mintha a csak szex kapcsolat irányába mutatna, ahová minnél előbb el kell jutni. :S...

2010. okt. 22. 12:17
 20/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt neked kell eldöntened. Szerintem sem normális dolog, hogy már az elején ezt erőlteti. Ha tényleg megbecsülne téged, szeretne, és elfogadna, akkor megvárná míg ezt te akarod. Úgy látszik neki a szexről szól minden. És az nem igaz hogy minden férfi ilyen. Én a helyedben elmondanám neki hogy te ezt hogyan gondolod, és akkor tisztázódik minden. Ha akar téged akkor vár. Különben is, ezek szerint neki az tök mindegy hogy te szeretnéd-e vagy nem, ő csak magával törődik. Beszélj vele mindenképpen, lehet hogy csak kihasznál.
2010. okt. 22. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!