Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit beszélni a szexről mindennek az elején? Mondjatok véleményt!
20 éves vagyok, megismertem egy fiút. Úgy egy hónapja, hogy járunk. De össze vagyok zavarodva.
Én még szűz vagyok, és nincs semmi szexuális tapasztalatom. Egy "barátom" volt 16 évesen, de annak pár hét alatt vége lett.
Ezt a srácot a buszmegállóban ismertem meg. Segített felvinni a buszra a csomagom, beszélgettünk többször a buszon. Aztán egyszer elhívott randira. Szimpatikus volt, elmentem vele (ő 26 éves). Szóval két hónpja ismerem, egy hónapja járok vele.
De olyan idegen az egész helyzet. Ő már most azt erőltetné, hogy aludjak ott nála, és legyek nála ott több napig egyfolytában. Nekem pedig tanulni is kellene, és egy hónap után még nem érzem úgy, hogy nála akarnék aludni.
Valamint rengeteget beszél a szexről. Két hét után már kérdezgetett, hogy szűz vagyok-e, félek-e az elsőtől, meg mit szeretek a szexben, és mit nem. Még msn-en is szóba hozza. Hogy szerinte hogy jobb védekezni, meg ő majd hol, és milyen pózokban szeretné csinálni velem. A maszturbálási szokásaimról is kérdez, meg olyanokat is mond, hogy nála is csinálhatnám, mert kiváncsi rá.
...én pedig össze vagyok zavarodva, és kezd undorom lenni az egésztől. Szinte csak most ismertem meg, és mindössze egy hónpaja járunk, párszor taliztunk. Nekem különben is teljesen új ez az egész testiség dolog. Meg valahogy úgy képzelnék egy kapcsolatot, hogy megismerjük egymást az elején, sokat beszélgetünk vannak programok. Persze gondolom fontos a szexről is beszélni, na de minden elején, és ilyen mennyiségben??
Ő már tervezi, hogy mikor lesz az 1. közöttünk. Úgy gondolja, kb. 3 hónap múlva. Valamint kijelentette, hogy nem fogja sokáig tűrni, hogy nem vetkőzök le teljesen meztelenre, ha nála vagyok, és ott öltözöm. Meg hogy "majd beiktatunk egy közös fürdést", hogy levetkőzzük a gátlásainkat. ...szerintem ha egyre jobban bíznék benne, levetkőznék én idő után magamtól is, és nem kéne ezt így felfújni.
Meg olyanokat is mond nekem, hogy "a lányok nagy része ilyen idős korban már javában nyomja a dolgokat." Ez is furcsa nekem..., hogy ilyeneket mond.
Kedvel, érzem, mondja, hogy örül nekem, hogy rám talált. De kezdek megundorodni az egész szexulaitástól ebben a tálalásban, hogy mindent "kell", és azt is kimondja, mikor. Az előző barátnőiről is mesélt. Hogy azok nem is hiányoztak neki!, én vagyok az 1., aki tényleg hiányzik is. És hogy volt, akivel "nagyokat dugtak". Nem tudom... azért ehhez nekem mi közöm van így az elején?
... Ezek normális dolgok? Én nem tudom, nem volt még igazi kapcsolatom, segítsetek!
Fúúúh...találkoztam már ilyen pasikkal,és a hideg kirázott tőlük.Az nem normális ,hogy folyton a szexről beszél.Ha néha szóbakerülne az oké lenne,na de,azt mondod,hogy a 70% erről szól...
Ha ennyit vártál azzal,hogy nem adtad oda még magad senkinek,ne ő legyen az első.
Meg mi az,hogy kijelenti,hogy majd ekkor fogtok lefeküdni,meg hogy majd közösen fürödtök,meg stb.Én a helyedbe tényleg dobnám,mert jól érzed ,hogy csak arrak kellesz neki.
az előző két hozzászólónak: igen, ez az! éljenek a nők! :D
ezek szerint van még bőven rendes nő barátnőmön kívül is :)
*Ha tényleg megbecsülne téged, szeretne, és elfogadna, akkor megvárná míg ezt te akarod.
Ez igaz, csak a kérdező nem írt semmi olyat, hogy a pasi nem fogadja el és nem várja meg, míg ő is akarja!!!
Mert én semmi ilyesmit nem olvastam.
Az, hogy beszél róla, nem bűn.
Kérdező, ha meg akarod ismerni, kérdezz arról, ami érdekel. Őt a szex érdekli, arról beszél, téged meg más. Ez van.
Vagy elfogadod, vagy kirúgod. Kibújni nem fog tudni a bőréből, és jelzem, tök normális, ahogy viselkedik. Ezerszer rosszabb lenne, ha nem kívánna, sem téged, sem a szexet.
Viszont ha kirúgod, lehet, hogy valami jó dologról maradsz le (párkapcsolat) csak azért, mert nem fogadtál el valamit, ami - ismétlem - normális és természetes.
Azért kíváncsi lennék a válaszadók életkorára. Vagy nagyon fiatalok vagytok (tinik!), vagy érzelmileg totálisan éretlenek.
33 házas nő
1 hónap után már simán szexelni kellene? hááát.. miért KELLENE?? miért kell sietni? nem vagyok se maradi se öreg se szűz se szentfazék.. de minek sietni ennyire? a férjemmel 4 hónap után jutottunk oda.. és nem voltunk öregek, huszonévesek. addig ismerkedtünk. és attól h valaki nem ugrik a másik ágyába még nem jelenti h nem kívánja. csak a személyisége jobban érdekli mit a f.arka
a szeretkezés a hab a tortára nem az előétel
De amatőr az ember, elriaszt egy csajt a sok szövegeléssel a szexről :(
Inkább cselekednie kellett volna, megbeszélni közös dvdzést, ott taperolni, felajzott lány kisebb eséllyel mond nemet.
szia!
sajnos én sem vagyok túl jó véleménnyel a "barátodról". én is szűz voltam 20 évesen. ekkor ismertem meg a jelenlegi páromat, mi két hónap után voltunk először együtt. azóta sem bántam meg. de azt tudni kell róla, hogy lett volna rá lehetősége, már voltunk egymás mellett meztelenül, ittam is, tehát simán kihasználhatta volna a helyzetet, és még az utolsó pillanatban is megkérdezte, hogy biztos? én nemet mondtam, és nem is történt semmi. nekem ez olyan sokat jelentett, hogy két hét múlva már én akartam.
Viszont aki előtte volt, ugyanúgy viselkedett, mint a te "barátod", másfél hónap után dobott is, mert nem voltam hajlandó lefeküdni vele. én szerintem HAGYD OTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!