Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, nem szólhatok bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, nem szólhatok bele semmibe?

Figyelt kérdés

23 évesen jöttem össze életemben először egy sráccal, most vagyunk együtt három éve, abból másfél éve lakunk együtt. Én elég nehéz egyetemet végeztem, nagyon sokat tanultam, és nem is keresek rosszul. Viszont a párom könnyebb főiskolai intézményekb3n szerezte a papírjait, és olyan vállalkozásba kezdett, amiből ömlik a pénz. Lakást tudott venni, autót, berendezte, minden. A képlet viszont az, hogy a kapcsolatunk vagyonát ő teremti, én hozzá képest semmit. Mennyire jogos szerintetek úgymond beleszólni a dolgokba?

Ő egy nagyon kedves srác, csak nekem nem nagyon van tapasztalatom, hogy ilyenkor hogy megy ez.

2023. dec. 28. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Beleszólni nem, megbeszélni bármit. Ezért párkapcsolat.
2023. dec. 28. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Klassz fiú.:)
2023. dec. 28. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:
6. Én is igy érzek! 😥
2023. dec. 28. 19:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Én (sajnos) örököltem egy kisebb vagyont és amikor ingatlant szerettem volna venni belőle, kikértem a férjem véleményét mindenről. Ha valamelyikre azt mondta, hogy "ezt ne, mert..." akkor megbeszéltük és hallgattam rá.

Ugyanez volt az autóvásárlásnál is.

Ha valakivel együtt élek és vele tervezek hosszútávra, akkor elvárom, hogy legyen véleménye a dolgokról. Pláne olyanokról, amik befolyásolják az életünket. :D

Meg is őrültem volna ha közli, hogy nem szól bele mert az "én pénzem".

2023. dec. 28. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!