Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért gondolják úgy h ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják úgy h ha a saját pénzét költi nem szólhatok bele?

Figyelt kérdés

Sok anyagi jellegű kérdésnél olvasom h markánsan kijelentik h ha saját kasszán vannak akkor nem szolhatok a kolteseibe.

Miért is? - ha együtt élünk engem is érint h hogy áll anyagilag van e eltett pénze mert ha elfogy engem is érint ugyanis vállalhatok több anyagi terhet mert hozzám jön h nincs pénze, vagy ha venni akarunk vlmit akkor neki nincs rá..

2022. szept. 17. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Akinek nincs pénze, ne akarjon venni semmit.

Mindenki csak a saját pénzével számoljon.

2022. szept. 17. 15:56
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem nem erint teged. Ugyanis ha nem egyezik a penzugyi kulturatok, akkor nem vagytok egymashoz valok. Nem kell kimenteni senkit vagy megoldani helyette az eletet. Ha nem adsz neki penzt,lelep magatol.
2022. szept. 17. 15:58
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha ilyen gondok vannak, akkor el kell egymást engedni, mert nem azonos a pénzhez való hozzáállás, az anyagi kultúra, nem pedig beszabályozni, hogy mit vehet, vagy mit nem a saját pénzén.
2022. szept. 17. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Azért, mert az a saját pénze.
2022. szept. 17. 16:04
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Mert a külön kassza lényege, hogy a másikért nem tartozol anyagi felelősséggel és ő sem érted. Ha hülyeségekre költ és hozzád megy hó végén, neked nem kötelező adnod.
2022. szept. 17. 16:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Igaz, de a párok segitik egymást
2022. szept. 17. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
#6. Szerintem is, de ezt az elején érdemes tisztázni, mert a másik lehet mást gondol. Ez nem elnyomás, nem vájkálás, csak ha már valakivel kapcsolatban gondolkozol komolyan, ott legyenek ismertek a határok is. Anélkül csak járogatás/hülyéskedés.
2022. szept. 17. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
#6 a kettőnek mi köze van egymáshoz? Amíg segítik egymást, addig a saját pénzét arra költi amire akarja.. Ha nem tudja kifizetnia rezsi rá eső részét, vagy a teljes jövedelmét elkártyázza az már más kérdés.
2022. szept. 17. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Nekem régimódi nézeteim vannak. Szerintem a közös kassza egy fontos lépés azon az úton, hogy egy család legyetek. Pár hónap együttélés után nálunk is természetes lett, hogy nincs én pénzem, te pénzed. Mi vagyunk meg a mi pénzünk. Tudom, hogy a jelenlévők/ezt olvasók mindig kivételek, de én csak olyan esetben látok külön kasszát, ahol a kapcsolat alapjaiban kaka. Vagy bizalom nincs, vagy nem tervez egyik fél komolyan, vagy eltérő a pénzügyi kultúra, vagy az egyik a jóisten összes pénzét elszórja egy nap alatt. Ezekben az esetekben ez csak elkendőzi a problémát, de a megoldás a szakítás lenne.

Ebből következik a válaszom is: ha még nem elég érett kapcsolat, hogy közös kassza legyen, úgy még arra se érett meg, hogy jogod legyen bármibe beleszólni. Te csak jogokat akarsz, kötelezettség nélkül.

2022. szept. 17. 16:32
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Amíg úgy költi hogy van mit ennie addig nincs is köze hozzá a másiknak , ha meg valaki utalja a parjat akkor ne legyen vele.
2022. szept. 17. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!