Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyire szólhatok bele abba hogy a párom hogy néz ki?
Nektek mi fér bele és mi nem?
A barátnőm tele keni az arcát vakolattál és ez engem zavar.
Így olyan mintha a púderes dobozt puszilgatnám.
Ha megkérem hogy ne csinálja az még belefér?
23f 22n Nekem ez az első kapcsolatom.
Azért az elsőnek nincs teljesen igaza. Írja a kérdező, hogy ez az első kapcsolata, ergó még nem volt azzal kapcsolatban tapasztalata, hogy milyen egy sminkelt arcot csókólni. Látványra szép és esztétikus tud lenni, de amikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy milyen az, amikor a sminkelt barátnő belekeni a sminkjét a pólóba csak mert bújás volt, vagy amikor egy csóknál a másik fél is maszatos lesz...ezt nőként írom. Én azért nem sminkelek, mert engem borzasztóan zavart, hogy ha hozzábújtam a vőlegényemhez, a pólóján ott maradt a fél arcom. Akármilyen flanci fixálót vagy sminket használtam.
De mondjuk én nem is vagyok nagy sminkes.
Attól függetlenül nehéz dolgod van kérdező, mert ha a barátnőd világ életében sminkelt, könnyen megsértődhet ha megpróbálod pedzegetni a témát.
Nem tudom milyen gyakran találkoztok, vagy szoktad e látni smink nélkül, de ha látod a természetes arcát, akkor dícsérd meg, hogy milyen gyönyörű, szép, kár elfednie kozmetikumokkal azt a szép arcát, kár, hogy olyan ritkán láthatod vagy valami hasonló szöveggel próbáld rávezetni.
Vagy a másik út, kérd meg, hogy amikor találkoztok, akkor használjon kevesebb sminket, mert picit zavar téged amikor puszilod. Nem kell elhagynia, mert nem akarod, hogy rosszul érezze magát, csak használjon kevesebbet.
1. 2. Ha jól számolom 5 szőr randiztuk.
Nekem nincs akkora lehetőségem válogatni.
Örülök hogy összejött egyáltalán valami.
Aki a tökéletesre vár az szerintem örökre egyedül marad mert olyan nincs.
Inkább ilyen baja legyen és tudjak vele jókat beszélgetni mint fordítva.
4. Igazad lehet elégé szégyenlős.
Nem akarok rákérdezni az exeire mert szerintem jobb nem tudni az ilyesmiről.
De szerintem neki se volt sok kalandja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!