Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rendszeresen együtt van a feleségével, párjával, az ugye nem vágyik más nőkre?
Úgy értem, nem is nagyon flörtöl, látszik rajta hogy teljesen elégedett a párkapcsolatával?
Most nem arra gondolok hogy megcsalja - e, mert nyilván nem, hanem hogy nincs igénye idegen nők vagy kolléganők figyelmére sem, ugye?
Miért ne? Szeretem imádom a feleségem. Ő az akivel le akarom élni az életem. Tökéletes az ágyban minden. Nem mondom hogy a 20 év alatt nem kívántam meg mást, DE nem fogom megcsalni.
Attól hogy ő a nagy Ő, még meglátom a szép nőket magam körül, attól még jól esik ha látom némelyiken, hogy oda van értem. De ennyi nem több.
Amelyik pasi azt mondja, hogy ááá soha nem lát meg más nőt az vagy friss kapcsolatban (2ev) még szerelmes, vagy hazudik.
9es,őszinte voltál, nah ilyen a karma..😌
Kérdező, nálad ez szerintem ilyen rózsaszín köd nehezen hihető hogy nincs igénye másra.Persze ez inkább természet függvénye mert vannak monogám emberek, de olyanok is akik azért idővel igenis változnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!