Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megelégeltem ezt a helyzetet, ti mit tennétek?
Kicsit hosszú lesz, köszönöm aki végigolvassa.
35 éves vagyok, az élettársam 29. Ő 1 éve nem dolgozik gyakorlatilag én dolgozom napi 12 órában. Mindamellett vannak fusi melóim is, ezek alkalomszerűek, de kell is a pénz, mert velünk él a 39 éves nővérem is,aki jelenleg szintén munka nélkül van. A ferjétől elvált, a házukat vitte a bank, meg a hitelcsapda. Megsajnáltam, befogadtuk. Először aggódtam, hogy fog kijönni a két nő, de nagyon jól megértik egymást, én vagyok aki szívok.
Otthon vannak minden nap, Facebookoznak, filmeket néznek. A lakás szalad, kifolyik a szennyestartóból a ruha, nem mosnak. Kaja mire hazaérek nincs, soha nem főznek, így marad nekem a pizzarendelés. Vagy a vajas kenyér. Félreértés ne essék nem 5 fogásos vacsorát várnék, én mindent megeszek, de hogy 2 nő nem képes kaját keszíteni, mikor egész nap nem csinálnak semmit ez nekem sok.
Ma karácsonykor pattant el a cérna, ugyanis délelőtt volt egy fusi munkám, és reméltem legalább ma készítenek valamit, de nem... Maradt a rendelés utolsó pillanatban.
Apropó rendelés! Imádnak rendelgetni a netről leginkább kozmetikumokat a notinoról. Múltkor jott egy 30 ezres csomag azt hittem vágok egy hátast. Rúzsok, hajfestékek biszbaszok. Mikor finoman célzok az álláskeresésre nekem támadnak én vagyok a szemét bunkó stb.. Meg most ünnep alatt úgysem foglalkoznak ezzel a munkáltatók, stb kifogások. Jövőre meg gondolom az lesz a kifogás, hogy év eleje van stb...
Belefáradtam. Elegem van. Mit tehetnék? Rakjam ki őket?
Lehet, hogy igazad van 11-es válaszoló!
Szerintem is életszerűtlen. (Amíg a Kérdező nem reagál a kommentekre, addig bizonytalankodhatunk...)
Szerintem is kamu.
Mennyire kell madarnak lenni, h ilyen csunyan kihasznaljanak?😂
Buztos jot rohognek rajtad.
Legyen mar tököd, azt hajitsd ki a ribizliket a pichaba.
A sztori ott bukik, hogy 24-én mégis honnan a túróból rendel a Kérdező. Ráadásul pont, amikor alig van nyitva valami, és már sok alkalommal eljátszották, hogy nem csinálnak semmit ebédre, akkor rájuk bízza a karácsonyi ebédet? Meg egyáltalán hogyan kell ezt elképzelni: a Kérdező bevásárol alapanyagokból (mivel pénze csak neki van), majd hazamegy, kaját rendel, és hagyja az ételt megrohadni a hűtőben?
Ilyen kérdést csak az írhat ki, aki még sosem élt együtt valakivel, nincs tapasztalata arról, hogyan működnek a pénzügyek egy háztartásban.
19, hol írja hogy most rendeltek?
"Múltkor jott egy 30 ezres csomag azt hitt"
Múltkor. Lehet ez a múltkor hónapja is.
#20 erre reagáltam:
"Ma karácsonykor pattant el a cérna..."
Két ekkora gyökér luvnyát! Kiszexuálnám őket, mint cicukát kakikálni.
Én úgy látom, hogy hülyére vagy véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!