Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyább emberek párkapcsolata stabilabb és boldogabb
mert kevesebb külső inger éri a párkapcsolatot?
Nem hiszem, hogy stabilabb. Ha úgy van (nem minden párkapcsolatra igaz persze) a csúnya férfi is ugyanúgy bomba nőkkel akar majd lefeküdni a csúnya felesége mellett, max nem jár sikerrel. A csúnya feleség is találhat szeretőt, ha akar.
2023. dec. 24. 18:41
Ezen leírás alapján, mi csúnya pár vagyunk :D mondjuk én nem érzem magamat, magunkat annak. Feleségem nagyon cuki :D
2023. dec. 24. 18:42
Kédező, szerintem még kicsit éretlenül látod a kérdést. A szépség teljesen szubjektív, mindenkinek mást jelent. A hűség meg döntés és érettség kérdése.
2023. dec. 24. 18:54
Mert nyilván olyan nincs, hogy a csúnya ember sóvárog a munkahelyén a többiek után, aztán hazamegy és kényszerből jó pofát vág a csúnya párjára. Egyébként tök független a külsőtől, ki mennyire boldog a kapcsolatában. A szép emberek is tudnak nemet mondani a csábításokra, pláne, hogy otthon van a szép párjuk🤷♀️
2023. dec. 24. 19:23
Szerintem mindent leírtak a többiek, annyit tudok hozzátenni, hogy hiába él együtt a Mr.& Ms. Világszépe akkor is előbb utóbb más tetszik meg neki. Az ember mindig az elérhetetlen, másabb, extrább után vágyakozik és a hűség dönt végül, hogy mi történik.
2023. dec. 24. 19:48
Valószínű könnyebb úgy, ha nincs kísértés.
2023. dec. 24. 20:23
Ismerek én olyan párt, ahol a szó szerint bányarém nő rommá csalja az amúgy egész jó vágású férjét.
A féltékenység egyéni döntés. Ha van egy bomba barátnőm 2 dologra gondolhatok: 1. Vajon kivel csal meg? vagy 2. Büszke vagyok, h olyan párom van, akire mások a nyálukat csorgatják.
2023. dec. 25. 00:39
Ennyi erővel a szép emberek kapcsolata könnyebb, mert ők már megtapasztalhattak mindent amit akartál, és amúgy is tudják hogy megkaphatnak bárkit, szóval nem nagy kísértés nekik ha beprobálkozik náluk valaki.
Ellenben ha valaki csúnyánál próbálkozik be valaki, akkor az egy hatalmas újdonság lesz neki, és jóval nagyobb csábítás is.
A hűség személyfüggő.
2023. dec. 25. 00:54
Egyébként igen... a mai világban egy tényleg szép nő kap 1000 ajánlatot
Egy jó pasi meg ha tényleg jó simán tud csajozni és megkapni egy éjszakára szép nőket
Úgyhogy ja a hűség kb kizárva és képtelenség választani mind a no mind a férfi részről ha szép vagy
2023. dec. 25. 05:32
Úgy csináltok, mintha egy kapcsolatot kizárólag egy harmadik fél tud tönkre tenni. Pedig létezik kb 99 féle egyéb probléma a túlhajszoltságtól kezdve a kapcsolat kihűlésén túl az anyagi feszültség, betegség stb stb.
2023. dec. 25. 08:46
Kapcsolódó kérdések: