Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szerintetek lehet gond egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek lehet gond egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elmesélném az én történetemet, mert nem hagy nyugodni a téma és szeretném ezt a helyére tenni, mert nem akarok csalódni, vagy nem szeretném, ha összetörnék a szívem!

A barátommal más fél éve jöttünk össze, de ennek jóval korábbi ismeretségünk van, csak ki tudja miért, nem egymás mellé sodort az élet. Ez a férfi keresett meg jóval később, néhány évvel ezelőtt, hogy szeretne tőlem többet.

Nekem ez a férfi nagyon sokat jelent, anno is, amikor beszélgettem vele, akkor is nagyon megfogott és jó volt a kommunikáció közöttünk. Minden jól működik közöttünk mai napig is! Szerelmes lettem és most még inkább odavagyok érte! Emlékeztet valakire.

Pedig és itt jön a lényeg, nem vagyok olyan nagy szám, nem vagyok csúnya, de az a ribi-fajta nő sem, aki mindenét mutogatja, és ez a férfi láthatóan jóképű, de nem az az egoista fajta, aki ezzel tisztában van.

Ráadásul van egy kisebb szépséghibám is, ami nem éppen a férfiak kedvére való, amiből nem árulok el többet a személyeségi jogok védelme miatt.

A mi történetünk mesébe illő, szerelem első látásra meg minden.

A rút kiskacsa és a herceg története tényleg. Minden olyan szép és jó, felhőtlen, mai napig is.

Csak egyvalami nem hagy nyugodni!

Ez a férfi mielőtt összejött volna velem, előtte, de már ismerkedett velem, nézegetett kizárólag jó alakú, dekotált, szexis nőket, lenge ruházatban szexre készen.

Én rajtam van felesleg, de én is jól szituált nő vagyok, ápolt, normális.

Gondolhatjátok mit éreztem, amikor a facebook-on rákerestem a nevére és a tartalmakra, amiket nézett, like-olt.

Nagyon fájt és egy világ omlott össze bennem!! Tudom, hogy csak képek, de megalázónak érzem és azt, hogy ő bármikor megkettyintené ezeket, én pedig "csak" úgymondd főzzek, mossak, takarítsak otthon.

Na nem! Önérzetem nekem is van.

Szerintetek mi a megoldás? Szemet hunyni efelett betudni annak, hogy ilyenek a férfiak? Mi van, ha eljut odáig majd a dolog későbbiekben, hogy le is feketeti ezeket a nőket?

2023. okt. 7. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

"Szemet hunyni efelett betudni annak, hogy ilyenek a férfiak?"

Szemet hunyni?? Miről beszélsz? Nem tett semmi rosszat ez az egész a te önbizalomhiányodról szól semmi másról.

2023. okt. 7. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem mindkettőtökre ráférne egy kis önismeret, helyesírás alapszabályai...etc.
2023. okt. 7. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Érdemes megbeszélni mi az ami zavar egy párkapcsolatban és ennek megfelelően keresni párt. Ilyen nem létezik, hogy "ilyenek a férfiak", mert minden férfi más, szerintem például közönséges ennyire nyíltan csorgatni a nyálat más nőkre.
2023. okt. 7. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Na és akkor mi van, ha nézegeti (nézegette) a csinos lányokat? Vakságot nem fogad senki, még akkor sem ha hűséget fogadott.

Nem csalt meg, nem tett semmi rosszat, nem írt rá lányokra a kapcsolatotok alatt, mire kellene szemet hunyni?

Tedd a szívedre a kezed: te sosem nézel meg jóképű, csinos pasikat?

Mondom ezt nőként.

31 éve vagyok férjnél, én sem vagyok cicababa, fiatalon sem voltam szép lánynak mondható, sőt most jobban nézek ki mint akkor. A férjemnek én kellettem (jóképű volt nagyon), de sosem zavart ha megnézett szép lányokat, nőket. Persze a jelenlétemben sosem fordult meg mások után, nem alázott meg. De volt olyan szitu is, amikor én mutattam neki: odanézz de szép lány.

Nekem is van szépérzékem, megnézem a helyes férfiakat, ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a párom.

2023. okt. 7. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nagyon fájt és egy világ omlott össze bennem!! Tudom, hogy csak képek, de megalázónak érzem és azt, hogy ő bármikor megkettyintené ezeket, én pedig "csak" úgymondd főzzek, mossak, takarítsak otthon.

Na nem! Önérzetem nekem is van."

Ez a rész kifejezetten tetszett...😅

Jól előre szaladtál a kombinálásban. Néhány lájkból már egyből leendő házvezetőnőnek gondolod magad...

2023. okt. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!