Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom sokszor szellent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom sokszor szellent előttem már nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Többször szóltam neki, hogy ne csinálja màr szándékosan.
2023. dec. 23. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Egyszerűen alpári paraszt. Ha jön akkor ott csinálom ahol senki nem hallja és érzi. Különben nem illedelmes a barátod, ki tudja hogy mit csinál még csak nem tudod. Én biztosra írom neked hogy ha ennyire nem tisztel akkor már másnak csinálná. Dobnám a francba.
2023. dec. 23. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
Yup.
2023. dec. 23. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Ez kb tini párkapcsolat szintű kérdés. Ez a felnőtt részleg gyerekek.
2023. dec. 23. 21:12
 4/14 anonim ***** válasza:
27%

Off: Amúgy ha olyat evett, amit nem bír a szervezete, és 2 percenként van "sms" :D akkor elég fárasztó kirohangálni - nyilván ha szeret megteszi hogy kimegy, és nem nyomja tele a szobát.

Az illemben egyetértek veled, ez a része nyilván nem kérdés.

2023. dec. 23. 21:25
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
mindenki fingik nagyon kellemetlen és fájdalmas visszatartani .
2023. dec. 23. 21:30
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is eléggé volt ilyen gondom, nehezen tudtam visszatartani sokszor, ha akartam. Ilyenkor adjál neki egy szélgörcs elleni tablettát, hátha veszi a lapot. Mondd meg neki, hogy bosszant téged.
2023. dec. 23. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
11%
Hát ha előtted szellent és már nem utánad akkor vége is a nagy románcnak.
2023. dec. 23. 22:17
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Sosem süllyednék olyan szintre, hogy más előtt fingjak. Ezt elvárom a páromtól is, nem egy alpári disznóval akarok együtt élni.
2023. dec. 23. 22:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy érdekled, de hogy nem tisztel az biztos. Olyan van hogy kicsúszik, de hogy meg se próbálja visszatartani, még azután sem hogy szóltál, az nagyon alpári!
2023. dec. 23. 22:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez is ilyen kipcsák magyar szokás. Nagy arcnak gondolja emiatt magát...
2023. dec. 23. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!