Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyamatosan szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan szexelni akar, nehéz rávenni más közös programra. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Először örültem, hogy na végre egy olyan barátnő, akivel minden más klappol, és nem heti egyszer meggyőzhető nehézkesen, de ez már túlzás. A napi egy mindig megvan, gyakran kettő is, de kevés neki.

Konkrétan sehová nem tudunk együtt elindulni valami programról, otthonról anélkül, hogy abból ne az legyen, hogy helyette inkább szexelünk, és végül nem megyünk sehová, mert lekéstük, már fáradt, legalábbis két órával későbbig, amikor megint szexelni akar. Mivel együtt élünk, többnyire nem úgy megyünk a programokra, hogy ne együtt indulnánk, ezért van az, hogy ha nem közvetlenül munka/egyetem után ülünk be valahová, akkor inkább el se indulunk, mert talál valami indokot a szexre. Nyilván vonzódom hozzá, tehát azért benne vagyok, de jó lenne, ha nem csak az lenne a program, hogy itthon vagyunk és ja...

Többször volt olyan, hogy úgy volt, hogy megyünk mondjuk moziba, de ő készülődés közben akart egy gyors szexet, mondom oké, csak nem volt az annyira gyors, mint terveztük, és végül sehová nem mentünk. Konkrétan rendszeresen megtörténik, hogy valahová menni kéne, időbe oda kéne érni, de végül ezért nem megyünk, még akkor se, ha amúgy kifejezetten ő választotta a programot.

Próbáltam rávenni arra, hogy mi lenne, ha az adott program után a hátsó ülésen, valami félreeső helyen csináljuk, ha már ennyire nem bír magával, de az ilyesmi szóba se jöhet, csak házon belül, de ott akárhogy kb.

Ez valami függőség nála, vagy mi? Én is szeretek szexelni, de azért túlzás, hogy hetente 14-20+valamennyi alkalommal...

2023. dec. 22. 12:42
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
13%
Vegyél neki egy erényövet, és csak olyankor vedd le róla, amikor neked is van kedved szexelni
2024. jan. 29. 16:34
 32/43 anonim ***** válasza:
53%
Lehet hogy mégsem jó neki teljesen. Ha teljesen jó az egész és befejezett, akkor nem akarna utána megint meg megint egész nap.
2024. jan. 29. 20:22
 33/43 A kérdező kommentje:
#32 Hát, látszólag is eléggé úgy tűnik, hogy nem csak mondja, hogy jó neki. Meg nem úgy kell elképzelni, hogy vége, és már akarja a következőt azonnak, hanem eltelik pár óra a kettő között.
2024. jan. 29. 20:38
 34/43 anonim ***** válasza:
28%
Lehet hogy te vagy rá ilyen hatással. Nincs neked véletlenül morgós mély hangod? Az eléggé ütős tud lenni :)
2024. jan. 29. 20:46
 35/43 anonim ***** válasza:
38%

Én ezt kirúgtam volna nagyon hamar. Ebben nincs semmi érzékiség, semmi valódi vágy, kötődés, semmi. Csak egy majom előember.

De szerintem te a "jajj, ingyenprosti vagyok" troll vagy.

2024. jan. 29. 21:13
 36/43 A kérdező kommentje:

#34 Nem tudom. Említette, hogy előttem nem volt ennyire kívánós, de azt hittem, hogy csak az "egómat" akarja simogatni ezzel a megjegyzéssel.

#35 Nem trollkodom.

Én nem szakítanék vele. Azon kívül, hogy "talán" túl sokat akar szexelni, és hogy ez a mennyiség a kimozdulós programok rovására megy, minden oké. Egyébként, nagyon édes lány, szeret, ezt ki is mutatja.

2024. jan. 29. 22:42
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltad kifárasztani szex közben?

Mit tudom én, csak lovagolni hagyod. A barátnőmnek például idővel izomlázat okoz, sokkal fárasztóbb neki.

Vagy egy egész napos menetet beiktatni hétvégére. Vannak bizonyos segédeszközök, amik "pótolhatnak", amíg újra harcra kész nem leszel.

Esetleg próbálj néhány olyan menetet beiktatni, ahol csak magadra figyelsz. Ahhoz mit szólna?

2024. jan. 30. 02:12
 38/43 anonim ***** válasza:
14%
Annyira irigyellek. :D
2024. febr. 9. 10:04
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
A kapcsolat elején még jó, de egy idő után, ha nem tud leállni, akkor már nem lesz olyan jó. Ha meg többször visszautasítod, abból konfliktus lesz, aztán keres mást. Jó esetben szakít, rossz esetben megcsal.
2024. febr. 9. 15:29
 40/43 anonim ***** válasza:

Ilyen nő max. szexkapcsolatra való, havonta pár alkalomra.

Ki az isten akarna naponta 5X szexelni?

2024. febr. 10. 06:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!