Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a kapcsolatom alatt folyamatosan sírok?
A barátom teljesen jól bánik velem eddig összes közül a legjobban. És ha nincs velem van esténként sírok mert hiányzik és félek bele gondolni a tudatba, hogy elveszítem és mekkora fájdalommal járna.
De ha meg vele vagyok kis hulyesegekbol is akkora drámát csinálok hogy besertodok és elvonulok sírni mert minden annyira megérint vele kapcsolatban.
Erre még nem volt példa másik kapcsolataimban nem tudom mitől alakult ki és hogy tudnék ezen segíteni mert nagyon rossz hogy annyira depresszivan élem meg ha nincs velem?
"Miért van hogy a kapcsolatom alatt folyamatosan sírok?"
"És ha nincs velem van esténként sírok mert hiányzik és félek bele gondolni a tudatba, hogy elveszítem és mekkora fájdalommal járna."
Súlyosan kapcsolatfüggő vagy, szeparaciós szorongás lép fel nálad, mint a kisbabáknál az anyukájuk után.
Nem tudom mi okozza, de sürgősen keress fel pszichológust!!!
"kis hulyesegekbol is akkora drámát csinálok hogy besertodok és elvonulok sírni"
Ami neked annyira fontos, hogy sírsz miatta, az nem kis hülyeség a számodra.
Mit jelent az, hogy "besértődsz"?
Az ember akkor sír, amikor sajnálja magát. Ha pedig sajnálja magát, akkor éppen biztosan nem boldog.
Ha pedig nem boldog, akkor miért ragaszkodik egy olyan kapcsolathoz, ami nem jó neki, és amitől sír?
"De ha meg vele vagyok kis hulyesegekbol is akkora drámát csinálok hogy besertodok és elvonulok sírni"
Vagyis gondoskodsz arról, hogy állandóan rossz legyen otthon a légkör.
Előbb-utóbb el fogod magad mellől üldözni ezt a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!