Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyamatosan szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan szexelni akar, nehéz rávenni más közös programra. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Először örültem, hogy na végre egy olyan barátnő, akivel minden más klappol, és nem heti egyszer meggyőzhető nehézkesen, de ez már túlzás. A napi egy mindig megvan, gyakran kettő is, de kevés neki.

Konkrétan sehová nem tudunk együtt elindulni valami programról, otthonról anélkül, hogy abból ne az legyen, hogy helyette inkább szexelünk, és végül nem megyünk sehová, mert lekéstük, már fáradt, legalábbis két órával későbbig, amikor megint szexelni akar. Mivel együtt élünk, többnyire nem úgy megyünk a programokra, hogy ne együtt indulnánk, ezért van az, hogy ha nem közvetlenül munka/egyetem után ülünk be valahová, akkor inkább el se indulunk, mert talál valami indokot a szexre. Nyilván vonzódom hozzá, tehát azért benne vagyok, de jó lenne, ha nem csak az lenne a program, hogy itthon vagyunk és ja...

Többször volt olyan, hogy úgy volt, hogy megyünk mondjuk moziba, de ő készülődés közben akart egy gyors szexet, mondom oké, csak nem volt az annyira gyors, mint terveztük, és végül sehová nem mentünk. Konkrétan rendszeresen megtörténik, hogy valahová menni kéne, időbe oda kéne érni, de végül ezért nem megyünk, még akkor se, ha amúgy kifejezetten ő választotta a programot.

Próbáltam rávenni arra, hogy mi lenne, ha az adott program után a hátsó ülésen, valami félreeső helyen csináljuk, ha már ennyire nem bír magával, de az ilyesmi szóba se jöhet, csak házon belül, de ott akárhogy kb.

Ez valami függőség nála, vagy mi? Én is szeretek szexelni, de azért túlzás, hogy hetente 14-20+valamennyi alkalommal...

2023. dec. 22. 12:42
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek....

Most állt össze a kép, hogy a mozi végén miért rohan némelyik úgy kifelé... 😆

2023. dec. 22. 13:41
 12/43 anonim ***** válasza:
36%
Mi összehozzuk a programokat és a szexet, külön kaland, hogy mikor hol hogyan tudjuk megoldani és milyen formában. Főleg úgy vendégségben, hogy a vendéglátó ne vegye észre…
2023. dec. 22. 13:58
 13/43 A kérdező kommentje:

#12 Így nem is lenne olyan nagy bajom vele, de ő nincs benne abba, hogy eldugottabb helyen csináljuk. Csak házon belül, ha elutazunk, akkor csak az aktuális szobánkban.

Nincs olyan, hogy az erdei túrakor egy gyors menet egy eldugott helyen, nincs olyan, hogy a kocsi hátsó ülésén és társai, mert azt nem szereti, tart a lebukástól.

2023. dec. 22. 14:04
 14/43 anonim ***** válasza:
87%

"Konkrétan sehová nem tudunk együtt elindulni valami programról, otthonról anélkül, hogy abból ne az legyen, hogy helyette inkább szexelünk"

Kérdező, de kivel szexel? Veled, nem?

Minek mész bele, ha te helyette akkor pont moziba akarsz menni?

A saját akaratod nem érdekel.

Te NEM foglalkozol azzal, hogy mit akarsz.

Ez nem nagy ördöngösség.

Vagy félsz, hogy mi lesz, ha nemet mondasz?

2023. dec. 22. 14:11
 15/43 anonim ***** válasza:
64%
Az exem volt,hogy egy nap 16 cumizott le. Minden nap 5-6 akarta. Egy idő után hulla voltam...
2023. dec. 22. 14:14
 16/43 anonim ***** válasza:
88%

Illene az öszönök szintje fölé emelkedni. Mondd el neki.

Az is lehet, hogy nem AKAR veled más helyre menni, nem érdekli a program amit szervezel, és a szex az eszköz, hogy otthon tartson.

2023. dec. 22. 14:19
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen nimfomániás időszakom. Mennyiségre kb.semennyi nem volt elég. De így utólag visszagondolva, nem is elégültem ki rendesen. Nyilván egy kifacsart partner nem tud igazán odaadó lenni, meg szerintem az én idegvégződéseim is elfáradtak. Egyszer aztán úgy alakult, hogy kimaradt 4 nap. Egészen elképesztő volt a különbség a "sorozatszexhez" képest. Sokkal intenzívebben éreztem mindent, a párom is ki volt éhezve, teljesen máshogy ért hozzám. Aztán sikerült beállni 2-3 naponkénti szexre. Minőségre sokkal jobb így, mint amikor naponta csinálni kell. És nem kell 4-5 menet, hogy kielégüljünk. 1 is elég. Max.2.

Amúgy a barátnődet mi érdekli a szexen kívül? Nincs munkája, hobbija?

2023. dec. 22. 14:23
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

#17 Bennem is pont ez fogalmazódott meg. Minőségileg milyen a szex a párod részéről?

Kielégül vagy csak az a lényeg, hogy minél többször?

2023. dec. 22. 14:26
 19/43 anonim ***** válasza:
0%
17esvagyok. Igen kielégült. Volt hogy 8-9 ement szex közben még en egyszer.
2023. dec. 22. 14:34
 20/43 A kérdező kommentje:

#14 Nem arról van szó, hogy olyankor kifejezetten nem akarok, hanem arról, hogy nem fordul meg a fejemben, hogy na akkor szexeljünk. Ő meg csinál valamit, amitől megjön a kedvem hozzá, úgy tűnik, hogy egy rövidebb menet beleférne, ami igaz is, csak elég ritka, hogy tényleg rövidebb menet lesz.

Mondhatok neki nemet, és mondok is nemet, ha nincs kedvem és nem is sikerült meghoznia a kedvemért.

#16 Akkor is ez van, ha ő választotta a programot.

#17 Mind a ketten dolgozunk egyetem mellett. Amúgy van hobbija, szokott olvasni, két-három naponta elmegy futni, kísérletezget fura receptekkel olykor, néhány videojátékot együtt szoktunk játszani még.

2023. dec. 22. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!